zeynepnazsude Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ben Steam de sadece Sims 4'un ücretsiz olan ana oyunu yukluyordum ama 1 gündür %99'da kaldi. Bunun sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Merhaba, ben Steam de sadece Sims 4'un ücretsiz olan ana oyunu yukluyordum ama 1 gündür %99'da kaldi. Bunun sebebi nedir acaba?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 zeynepnazsude dedi: Merhaba, ben Steam de sadece Sims 4'un ücretsiz olan ana oyunu yukluyordum ama 1 gündür %99'da kaldi. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme kısmında ekran görüntüsü atar mısınız?
zeynepnazsude dedi: Merhaba, ben Steam de sadece Sims 4'un ücretsiz olan ana oyunu yukluyordum ama 1 gündür %99'da kaldi. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme kısmında ekran görüntüsü atar mısınız?
zeynepnazsude Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #3 Adrastos dedi: İndirme kısmında ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Böyle gozukuyor Dosya Ekleri 20230727_221647.jpg 250,5 KB · Görüntüleme: 164
Adrastos dedi: İndirme kısmında ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Böyle gozukuyor
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.235 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Hiç internet kesildi mi indirme sırasında?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 zeynepnazsude dedi: Böyle gozukuyor Genişletmek için tıkla... Depolama birimine yazarken sıkıntı yaşıyor olabilir. Hard disk mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi?
zeynepnazsude dedi: Böyle gozukuyor Genişletmek için tıkla... Depolama birimine yazarken sıkıntı yaşıyor olabilir. Hard disk mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi?
zeynepnazsude Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #6 Sythexz dedi: Hiç internet kesildi mi indirme sırasında? Genişletmek için tıkla... Evet kesildi ama sonradan yeniden bağlandı Adrastos dedi: Depolama birimine yazarken sıkıntı yaşıyor olabilir. Hard disk mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi? Genişletmek için tıkla... Hard disk
Sythexz dedi: Hiç internet kesildi mi indirme sırasında? Genişletmek için tıkla... Evet kesildi ama sonradan yeniden bağlandı Adrastos dedi: Depolama birimine yazarken sıkıntı yaşıyor olabilir. Hard disk mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi? Genişletmek için tıkla... Hard disk
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.235 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #7 zeynepnazsude dedi: Evet kesildi ama sonradan yeniden bağlandı. Genişletmek için tıkla... Hocam en kolay cevaplar olarak ; - Steam'i yeniden başlatmayı deneyin. - İndirmeyi durdurup yeniden başlatın. - Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Olmazsa EA App veya Epic Games'den yüklemeyi deneyin. Bunlar en basit çözümler.
zeynepnazsude dedi: Evet kesildi ama sonradan yeniden bağlandı. Genişletmek için tıkla... Hocam en kolay cevaplar olarak ; - Steam'i yeniden başlatmayı deneyin. - İndirmeyi durdurup yeniden başlatın. - Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Olmazsa EA App veya Epic Games'den yüklemeyi deneyin. Bunlar en basit çözümler.
zeynepnazsude Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #8 Sythexz dedi: Hocam en kolay cevaplar olarak; - Steam'i yeniden başlatmayı deneyin. - İndirmeyi durdurup yeniden başlatın. - Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Olmazsa EA App veya Epic Games'den yüklemeyi deneyin. Bunlar en basit çözümler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Sythexz dedi: Hocam en kolay cevaplar olarak; - Steam'i yeniden başlatmayı deneyin. - İndirmeyi durdurup yeniden başlatın. - Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Olmazsa EA App veya Epic Games'den yüklemeyi deneyin. Bunlar en basit çözümler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.235 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #9 zeynepnazsude dedi: Tamamdır, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bu arada Epic'den indirecekseniz bütün dosyaları baştan indirmemek için şunları yapabilirsiniz. Steam'de ki Sims 4'ün dosya konumunu açın ve bütün dosyaları kopyalayın. Epic Games'den indirmeyi başlatın ve 1 dakika sonra Epic Games'den TAMAMEN çıkın. Kopyaladığınız dosyaları Epic Games'de ki Sims 4'ün dosya konumuna yapıştırın. Epic Games'e girin, indirmeyi yeniden başlatın ve dosyalar doğrulandıktan sonra oynayablirsiniz.
zeynepnazsude dedi: Tamamdır, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bu arada Epic'den indirecekseniz bütün dosyaları baştan indirmemek için şunları yapabilirsiniz. Steam'de ki Sims 4'ün dosya konumunu açın ve bütün dosyaları kopyalayın. Epic Games'den indirmeyi başlatın ve 1 dakika sonra Epic Games'den TAMAMEN çıkın. Kopyaladığınız dosyaları Epic Games'de ki Sims 4'ün dosya konumuna yapıştırın. Epic Games'e girin, indirmeyi yeniden başlatın ve dosyalar doğrulandıktan sonra oynayablirsiniz.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 27 Temmuz 2023 #10 Hocam @Sythexz'in dediği gibi direkt EA APP'in kendisinden indirmek sorunu büyük ihtimal çözer.