zeynepnazsude Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #11 Sythexz dedi: Rica ederim, bu arada Epic'den indirecekseniz bütün dosyaları baştan indirmemek için şunları yapabilirsiniz. Steam'de ki Sims 4'ün dosya konumunu açın ve bütün dosyaları kopyalayın. Epic Games'den indirmeyi başlatın ve 1 dakika sonra Epic Games'den tamamen çıkın. Kopyaladığınız dosyaları Epic Games'de ki Sims 4'ün dosya konumuna yapıştırın. Epic Games'e girin, indirmeyi yeniden başlatın ve dosyalar doğrulandıktan sonra oynayablirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende yine saatlerce yüklenmesini bekleyeceğim diye korkuyordum bu bilgi çok işime yarayacak teşekkürler. 432150 dedi: Hocam @Sythexz'in dediği gibi direkt EA APP'in kendisinden indirmek sorunu büyük ihtimal çözer. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Sythexz dedi: Rica ederim, bu arada Epic'den indirecekseniz bütün dosyaları baştan indirmemek için şunları yapabilirsiniz. Steam'de ki Sims 4'ün dosya konumunu açın ve bütün dosyaları kopyalayın. Epic Games'den indirmeyi başlatın ve 1 dakika sonra Epic Games'den tamamen çıkın. Kopyaladığınız dosyaları Epic Games'de ki Sims 4'ün dosya konumuna yapıştırın. Epic Games'e girin, indirmeyi yeniden başlatın ve dosyalar doğrulandıktan sonra oynayablirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende yine saatlerce yüklenmesini bekleyeceğim diye korkuyordum bu bilgi çok işime yarayacak teşekkürler. 432150 dedi: Hocam @Sythexz'in dediği gibi direkt EA APP'in kendisinden indirmek sorunu büyük ihtimal çözer. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.235 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #12 zeynepnazsude dedi: Bende yine saatlerce yüklenmesini bekleyeceğim diye korkuyordum bu bilgi çok işime yarayacak teşekkürler. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu arada bu taktiği EA App'da yapmayın Epic'te yapın.
zeynepnazsude dedi: Bende yine saatlerce yüklenmesini bekleyeceğim diye korkuyordum bu bilgi çok işime yarayacak teşekkürler. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu arada bu taktiği EA App'da yapmayın Epic'te yapın.
zeynepnazsude Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2023 #13 Sythexz dedi: Rica ederim bu arada bu taktiği EA App'da yapmayın Epic'te yapın. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu siteden Windows 7'ye yuklesem çalışır mı?
Sythexz dedi: Rica ederim bu arada bu taktiği EA App'da yapmayın Epic'te yapın. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu siteden Windows 7'ye yuklesem çalışır mı?