Sims 4'te amaç nedir?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Daha önce çok kez denemeye çalıştığım ama indirdiğim Türkçe yamaların hepsi bozuk olduğu için deneyemediğim oyun, bugün düzgün bir tane buldum ve sabahtan beri oynuyorum. Soru şu bu oyunda amaç ne? Biriyle evlendim parasına kondum ama evini alamadım, çok önceden YouTube'da izlemiştim evlenip parasını ve evini alıyordu ama ben alamadım. Şu an işe gidiyor geliyorlar klasik yemek duş vs derken bu böyle sonsuza kadar gidiyor mu? Evlendiğim kişi evliydi ve eşi sürekli arıyor onu öldürmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Karakter oluştururken hikaye oluştur olanı seçtim, cevapladım sorulara göre çıkması gereken karakter normal temiz biriyken alakasız şekilde yemek yapmayı seven bir çete lideri çıktı.

Kendi kendine senaryolar oluşuturup oynuyorsun, istersen Recep İvedik ile Madonna yapıp evlendirebilirsin, aralarında kayınvalide olarak Hadiseyi sokup ortalığı ateşe vermek gibi ilginç şeyler yapıp eğlenebilirsin, veya herkesin hayali olan: Sevdiğin kişi ile kendini oluşturup hayaller kurabilirsin.

İkisi de sarmadı, kapıyı kilitlemeyi öğrendim ve eve aldığım kadını dışarıda 24 saat bırakıp ölmesini izledim sonra azrail ile flört ettim, garip oyun ama zevkli.

Türkçe yamayı nereden buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…