M Mutig Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Ben onlara bir şey demezsem gün boyu bir şey yapmadan duruyorlar. Bunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
floas23 Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 11 5 Ağustos 2024 #2 Oynayarak, simler en fazla temel ihtiyaçlarını otomatik karşılarlar. Artı 0 Eksi
KS KS M Mutig Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 floas23 dedi: Oynayarak, simler en fazla temel ihtiyaçlarını otomatik karşılarlar. Genişletmek için tıkla... Temel ihtiyaçlarını bile karşılamıyorlar. Açlıktan ölse dahi olduğu yerde duruyor. Ben ona yemek ye dersem yiyor anca kendi başına ihtiyaçlarını karşılamıyor. Artı 0 Eksi
floas23 dedi: Oynayarak, simler en fazla temel ihtiyaçlarını otomatik karşılarlar. Genişletmek için tıkla... Temel ihtiyaçlarını bile karşılamıyorlar. Açlıktan ölse dahi olduğu yerde duruyor. Ben ona yemek ye dersem yiyor anca kendi başına ihtiyaçlarını karşılamıyor.