Sims4 "The game has run out of memory" hatası

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
Merhaba arkadaşlar, Sims4 Steam üzerinden indirdim Origin da indirdi oyunu kurdu oyun açılınca Sims kristali gözüküyor oyundan atıyor bu hatayı veriyor. Bu çekirdek yalıtımı kaldırmak mı gerekiyor anlamadım bilgisi olan var mı resimdeki hatayı veriyor. Artı bir de Origin kapanmıştı diye biliyorum. EA'dan her şey olacaktı diye biliyordum EA da yüklü oradan da girmeye çalıştım atıyor oyundan.

1666242707238.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var çözebildiniz mı?

Maalesef umarım bu tarz oyunların açıkları yoktur Steam gibi bir firmadan oyun indirip te virüs falan bulaşması insanın canını epey bir sıkar!

Hocam ben biraz araştırdım RAM'den kaynaklı olduğunu gördüm. RAM'iniz yetmiyor olabilir. Benim oyunu yüklediğim laptopta 4 GB RAM var ve Windows 3GB kadarını kullanıyor geriye 1GB kadar RAM kalıyor ve yetmiyor. Sizin RAM'iniz kaç?

Dostum RAM 16 GB benim.

Hocam o zaman başka bir sebeptendir diye düşünüyorum. Konuya benden başka cevap yazan olmamış. Hatanın sebebini öğrenmek için bende aynı konuyu açsam ban yer miyim acaba.

Hocam çözümü sonunda buldum. Denemediğim yol kalmadı ve sonunda bende işe yaradı. Windows güvenliği oyunu tehdit olarak algılayıp açılmasını engelliyor. Windows güvenliğini açın ve izin verilen tehditlere girin. Orada Sims 4 ile ilgili olanlara izin verin ve oyun sorunsuz şekilde açılıyor. Yine olmazsa en kötü Windows güvenliğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Hocam çözümü sonunda buldum. Denemediğim yol kalmadı ve sonunda bende işe yaradı. Windows güvenliği oyunu tehdit olarak algılayıp açılmasını engelliyor. Windows güvenliğini açın ve izin verilen tehditlere girin. Orada Sims 4 ile ilgili olanlara izin verin ve oyun sorunsuz şekilde açılıyor. Yine olmazsa en kötü Windows güvenliğini devre dışı bırakabilirsiniz.
şu mevzuya bir türlü kesin bir çözüm getirmediler sanki oyunun orjınalini satın almıyoruz para veriyoruz bir de ugraşıyoruz ya en sinir bozucu olayı bu ps5 te klavye mause desteği var ps5 alsam daha iyi !

Şu mevzuya bir türlü kesin bir çözüm getirmediler sanki oyunun orijinalini satın almıyoruz para veriyoruz bir de ugraşıyoruz ya en sinir bozucu olayı bu PS5'te klavye mouse desteği var PS5 alsam daha iyi!

Vallahi ne deseniz haklısınız hocam dediğiniz gibi yine mağdur olan biz oluyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı