Şimşek çarpması sonucu bilgisayarda internet yok

RukkaraeN

Hectopat
Daha fazla  
İstanbul'a 3 4 gün önce bayağı yağmur yağdı, benim de PC açıktı video falan izliyordum evin arkasında ınternet verici vardı oraya yıldırım düştü, benim PC kapandı. Modemden çıt diye ses geldi, müşteri hizmetleri aradım, yeni modem verdiler, internet geldi ama PC'ye bağladığimizda ınternet gözükmüyordu. İnternet simgesi X olarak gözüküyor. Ethernet kartım mi yandı yoksa anakartin Ethernet'i taktiğim yer mi yandı bilemiyorum. Yeni kablo alıp denedim gene aynı sorun. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Kasanızı topraklama özelliği olmayabilir bu da böyle durumlarda bu gibi sorunları açığa çıkarır anakartınız veya Ethernet kartınız zarar görmüş USB Wireless adaptörler var 70TL civarında onlara bakabilirsiniz.

Kasanızı topraklama özelliği olmayabilir bu da böyle durumlarda bu gibi sorunları açığa çıkarır anakartınız veya Ethernet kartınız zarar görmüş USB Wireless adaptörler var 70TL civarında onlara bakabilirsiniz.

Alana kadards telefonunuzdan USB tethering kullanabilirsiniz.

Çok yavaş diyorlar hocam Valorant'ta ping olmaz mı?

Kaliteli alırsanız sorun olmayacaktır.

Alana kadards telefonunuzdan USB tethering kullanabilirsiniz.

Kaliteli alırsanız sorun olmayacaktır.

USB tethering denedim de benim telefonu görmedi ama iPhone telefonu görüyor zengin seviyor herhalde.

Hız konusuna bir şey diyemem ama modeminizin yakınında olursa sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Ethernet kablosunu değiştirip tekrar denedinizmi kabloda zarar görmüş olabilir.
Yukarda yazmıştım ama evet yeni kablo alıp denedim, bilgisayarci ya gittim kasayı getir hallederiz dedi

USB tethering denedim de benim telefonu görmedi ama iPhone telefonu görüyor zengin seviyor herhalde.

Yukarıda yazmıştım ama evet yeni kablo alıp denedim, bilgisayarci ya gittim kasayı getir hallederiz dedi.

Hocam USB tethering i açtıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden taşınabilir aygıtlardan telefonunuzu kaldırın. Telefonunuz ağ bağdaştırıcıları kımına gelecek. Olursa dosya transfer etmeniz gerekirse telefonu ağ bağdaştırıcıları kısmından kaldormanız yeterli.

Hocam USB tethering i açtıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden taşınabilir aygıtlardan telefonunuzu kaldırın. Telefonunuz ağ bağdaştırıcıları kımına gelecek. Olursa dosya transfer etmeniz gerekirse telefonu ağ bağdaştırıcıları kısmından kaldormanız yeterli.
Telefonu bilgisayara takınca PC den bildirim sesi gelmiyor aygıt yöneticisine baktım taşınabilir aygıtta yok telefondami sıkıntı var acaba

Telefonu bilgisayara takınca PC'den bildirim sesi gelmiyor aygıt yöneticisine baktım taşınabilir aygıtta yok telefondami sıkıntı var acaba.

Bilgisayarın arkasındaki USB girişlerini deneyin ya da kablo dandik olabilir. Bazı dandik kablolar sadece 2 kablo ile gelir oda sadece şarj için işe yarar veri aktarımı yapamazsınız bunun için en az 4 kablo gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00