Onur_Elik Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 284 Makaleler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar güzel, kaliteli grafikleri ve oyun motoru iyi olan bir android simulatör oyunları söyler miniz? Başka kaliteli oyunlar da olabilir. Herkesin bilmediği ama iyi bir oyun gibi.
Arkadaşlar güzel, kaliteli grafikleri ve oyun motoru iyi olan bir android simulatör oyunları söyler miniz? Başka kaliteli oyunlar da olabilir. Herkesin bilmediği ama iyi bir oyun gibi.
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #2 Dream League The walking dead (ingilizcen iyi olmalı) Dead Triger
Onur_Elik Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 284 Makaleler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #3 2. oyun hariç diğerlerini biliyordum. The walking dead oyununu indiriyorum.
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #4 Tavsiyem the walking dead oyununu bilgisayarınızdan oynamak nedeni ise türkçe yaması bulunmakta ve oyundan daha fazla zevk alırsınız Eğer bilgisayardan oynamak isterseniz yardımcı olabilirim .d
Tavsiyem the walking dead oyununu bilgisayarınızdan oynamak nedeni ise türkçe yaması bulunmakta ve oyundan daha fazla zevk alırsınız Eğer bilgisayardan oynamak isterseniz yardımcı olabilirim .d
Onur_Elik Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 284 Makaleler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #5 Sebastian Vettel dedi: Tavsiyem the walking dead oyununu bilgisayarınızdan oynamak nedeni ise türkçe yaması bulunmakta ve oyundan daha fazla zevk alırsınız Eğer bilgisayardan oynamak isterseniz yardımcı olabilirim .d Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Az çok anlıyorum. İdare eder bu beni
Sebastian Vettel dedi: Tavsiyem the walking dead oyununu bilgisayarınızdan oynamak nedeni ise türkçe yaması bulunmakta ve oyundan daha fazla zevk alırsınız Eğer bilgisayardan oynamak isterseniz yardımcı olabilirim .d Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Az çok anlıyorum. İdare eder bu beni