Shinoa0 Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Windows 10 Pro kullanıyorum bilgisayarı açtığımda görseldeki gibi sağ altta bu yazı var halada duruyor ne olduğunu bilmiyorum ve nasıl gider o yazı? Dosya Ekleri Screenshot_1.jpg 5,8 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar Windows 10 Pro kullanıyorum bilgisayarı açtığımda görseldeki gibi sağ altta bu yazı var halada duruyor ne olduğunu bilmiyorum ve nasıl gider o yazı?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.032 Çözümler 43 Yer Miami, FL 8 Haziran 2023 #2 Çözüm: Windows 10 Sınama Modu Nedir? Selam. Bilgisayarımın sağ altında böyle yazıyor. Anlamı nedir? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüm: Windows 10 Sınama Modu Nedir? Selam. Bilgisayarımın sağ altında böyle yazıyor. Anlamı nedir? www.technopat.net
KS KS Shinoa0 Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2023 #3 ismimberkay dedi: Çözüm: Windows 10 Sınama Modu Nedir? Selam. Bilgisayarımın sağ altında böyle yazıyor. Anlamı nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... teşekkürler işe yaradı Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Çözüm: Windows 10 Sınama Modu Nedir? Selam. Bilgisayarımın sağ altında böyle yazıyor. Anlamı nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... teşekkürler işe yaradı