M Mr.Acar Ziyaretçi 27 Ekim 2017 #1 Birkaç gün önce Sinan Akçıl yeni bir şarkı çıkardığını fark ettim. Şarkı güzel hatta baya güzel be! Ama bir şey fark ettim bu şarkının giriş kısmı Ziynet Sali'nin "Bugün Adım Leyla" şarkısı ile hemen hemen aynı gibi geldi bir de siz inceleyin. Ziynet Sali - Bugün Adım Leyla (0:30'dan sonra başlıyor) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sinan Akçıl feat. Ferah Zeyfan - İyi Değilim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Notalarını bulamadım ikisinde ama kulağa tıpa tıp aynı geliyor. Sizce telif hakkı filan olur mu?
Birkaç gün önce Sinan Akçıl yeni bir şarkı çıkardığını fark ettim. Şarkı güzel hatta baya güzel be! Ama bir şey fark ettim bu şarkının giriş kısmı Ziynet Sali'nin "Bugün Adım Leyla" şarkısı ile hemen hemen aynı gibi geldi bir de siz inceleyin. Ziynet Sali - Bugün Adım Leyla (0:30'dan sonra başlıyor) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sinan Akçıl feat. Ferah Zeyfan - İyi Değilim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Notalarını bulamadım ikisinde ama kulağa tıpa tıp aynı geliyor. Sizce telif hakkı filan olur mu?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 27 Ekim 2017 #2 Kopyala, yapıştır olmuş, özgün içeriğe hasret kaldım.
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2017 #3 Ne kulak varmış maşallah bende sayende keşfettim.
M Mr.Acar Ziyaretçi 27 Ekim 2017 #4 Klarel11 dedi: Ne kulak varmış maşallah bende sayende keşfettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Diyorum bir yerden tanıdık Kısa bir araştırma sonucu "o" şarkıyı buldum
Klarel11 dedi: Ne kulak varmış maşallah bende sayende keşfettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Diyorum bir yerden tanıdık Kısa bir araştırma sonucu "o" şarkıyı buldum
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 27 Ekim 2017 #5 Bu tarz müziklere 'sample' deniyor.