Matematikte isem yayınları almıştım bütün çıkmış soruları çözmüştüm bir de mor bir deneme kitabı vardı adını bulamadım sinan kuzucu denemeleri güzel soruları vardı ama bu LGS de 1 soru bile tutturamadı test kitabı olarak da süper 8, okyanus yay. Mozaik matematik çözmüştüm zor olarak. Öğrenme amaçlı ptotest Hiper zeka falan çözmüştüm.
@kullanıcı1111 isemin 10 lu denemesini almıştım bugün çözdüm de bayağı beğendim. Zor olmasada çok çıkmayan konulardan sorup eksikliğini gösterebiliyor.
@kullanıcı1111 isemin 10'lu denemesini almıştım bugün çözdüm de bayağı beğendim. Zor olmasa da çok çıkmayan konulardan sorup eksikliğini gösterebiliyor.
Her gün kitap okuyun paragraf soruları çok hayati. Matematik çalışın hedef belirleyin ve o hedefe göre çalışın. Konu eksiği bırakmayın. En önemlisi hayatın sonu değil o kafayla girin kazanamaz isenizde üniversiteye çalışırsınız önerilerim budur ben 5.sınıftan beri hedefim fen lisesiydi 4 yıl boyunca çalıştım kazandım. İnanın sınavı zeki olan değil çok çalışan kazanıyor iyi sosyaller hepinize başarılar.