Sinan Oğan Erdoğan'ı destekleme kararı aldı

Milliyetçiyiz milliyetçiyiz diye geziyorlardı. Gördüler milliyetçiliği.
Gençliğiniz nasıl çürüdü anlamıyorum benim niye çürümedi ne olduda çürüdü? Köprü mü çürüttü gençliğinizi?
Dolar 20 lira oldu kardeşim daha ne kadar çürüyecek? Sokakta doğru düzgün Türk göremiyorum. Daha ne olsun?

Eskidendi o.

Siz sinan oğan'ın ve ümit özdağın hiçbir açıklamasını dinlemediniz galiba? Ümit özdağ kendisi demiyor muydu ülkenin başına kılıçdaroğlu gelirse HDP'liler ayaklanır kürdistan için büyük atılımlar başlar diye? Şimdi yarın bunu diyen adam CHP'ye geçince omurgalı mı olacak? Halkın adamı terörist olarak görmesi normal değil mi? Terörist parti olarak gördükleri HDP'nin destek verdiği adamıda terörist olarak görüyorlar işte. Sinan oğanda aynı düşüncedeydi zaten. Kılıçdaroğlu asla Türk milliyetçilerinin oyunu alamazsın diyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sırf AKP yüzünden Koyu İslamcılar'dan nefret etmeye başladım artık. Dinden soğuttunuz insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…