Sinan Oğan Erdoğan'ı destekleme kararı aldı

Kanka o tartıştığın kişi az önce şunu yazdı zaten:

Hocam dediğim gibi AKP'nin kusursuz olduğunu düşünmüyorum. Ekonomi konusunda kötüler evet ama bu benim için 2. planda. Açıkçası insanların zorluk çekmesi veya geçinememesi beni ilgilendirmiyor. Ben şirketimin ve ailemin geleceğini düşünerek hareket ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi, şahıs umurumda değil dengim de olamaz. Takılsın kafasına göre ciddi alınacak biri değil.

Kendimi yormayacağım, AKP'nin hatası olsa da, oyumu gidip haine atmak ne haddime! Vatan evlatları, sınırı ve İslam'ı müdafa için şehitlik mertebesine yükselecek, sende bununla dalga geçercesine oyunu soğana basacaksın! Orda duracaksın lan! Atam alp arslanın emanetini siyoniste masona mı teslim edeceğiz? Yuhlar olsun... Vesselam.

Hüda Par'la hdp'yi birmi tutuyorsunuz? Bir olmasalarda AKP'nin HÜDA PAR'ı bünyesine dahil etmesi yaptığı çok ciddi bir hataydı.

Eki Görüntüle 1789557
Normalde umursamam ama bu görseli görünce merak ettim ve araştırdım.
Üstteki görsel 7 yıl önce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen, "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"ymiş. Görselin Hüda Par ile alakasını bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüh hocam üzüldüm kim demiş bunu?

İlk turda Sinan oğan'a oyumu verdim ama ikinci turda asla desteklediğine oy vermeyeceğim, aşırı kırgınım, aşırı üzgünüm nasıl böyle bir şey yapar inanamadım, ikinci turda oyum Kılıçdaroğluna.

Peki milyonlarca insan kk aday olmasın diye konuşurken insanları kaale almayarak aday olan kk hakkında ne düşünüyorsun?
Sence seçimi kazanırsa sizi önemser mi?

Milyonlarca insan RTE tekrar aday olamaz diye tepki gösterirken insanları kaale almayan RTE hakkında ne düşünüyorsun? Seçimi kazanırsa sizi önemser mi?

Milyonlarca insan RTE tekrar aday olamaz diye tepki gösterirken insanları ve hukuku kaale almayan RTE hakkında ne düşünüyorsun? Seçimi kazanırsa sizi önemser mi?
İkna etmeye çalışma üstü oku rezilliği bencilliği gör.

Milyonlarca insan RTE tekrar aday olamaz diye tepki gösterirken insanları ve hukuku kaale almayan RTE hakkında ne düşünüyorsun? Seçimi kazanırsa sizi önemser mi?
Aha geldi CHP troll. Niye KK aday oldu diye düşünüp muhalefeti eleştirmiyor gidip RTE niye aday oldu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…