omer4461 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 317 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Sınavda kitapçıklar dağıtıldı sınav başlamadan dalgınlıkla kitapçığı açtım. 1 saniyeden kısa sürdü acaba bir sorun olur mu?
Sınavda kitapçıklar dağıtıldı sınav başlamadan dalgınlıkla kitapçığı açtım. 1 saniyeden kısa sürdü acaba bir sorun olur mu?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Eylül 2024 #2 omer4461 dedi: Sınavda kitapçıklar dağıtıldı sınav başlamadan dalgınlıkla kitapçığı açtım. 1 saniyeden kısa sürdü acaba bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oradaki yetkililer bir şey demediyse sorun olmaz ben sorulara bakmıştın sen düşün
omer4461 dedi: Sınavda kitapçıklar dağıtıldı sınav başlamadan dalgınlıkla kitapçığı açtım. 1 saniyeden kısa sürdü acaba bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oradaki yetkililer bir şey demediyse sorun olmaz ben sorulara bakmıştın sen düşün
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.610 Çözümler 20 15 Eylül 2024 #3 omer4461 dedi: Sınavda kitapçıklar dağıtıldı sınav başlamadan dalgınlıkla kitapçığı açtım. 1 saniyeden kısa sürdü acaba bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Kontrol yaparken kısa soruları kafasında çözenler bile var.
omer4461 dedi: Sınavda kitapçıklar dağıtıldı sınav başlamadan dalgınlıkla kitapçığı açtım. 1 saniyeden kısa sürdü acaba bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Kontrol yaparken kısa soruları kafasında çözenler bile var.
omer4461 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 317 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #4 uchiha249 dedi: Oradaki yetkililer bir şey demediyse sorun olmaz ben sorulara bakmıştın sen düşün Genişletmek için tıkla... Tearz dedi: Bir şey olmaz. Kontrol yaparken kısa soruları kafasında çözenler bile var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler inşallah bir sorun olmaz.
uchiha249 dedi: Oradaki yetkililer bir şey demediyse sorun olmaz ben sorulara bakmıştın sen düşün Genişletmek için tıkla... Tearz dedi: Bir şey olmaz. Kontrol yaparken kısa soruları kafasında çözenler bile var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler inşallah bir sorun olmaz.