Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Bilgilerim net bir şekilde gözüküyor sadece uyarılar kısmındaki bazı maddeler bulanık çıktı sorun olur mu?
Bilgilerim net bir şekilde gözüküyor sadece uyarılar kısmındaki bazı maddeler bulanık çıktı sorun olur mu?
5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 4 Haziran 2023 #2 Sorun çıkaracağını sanmıyorum, ama böyle saçma şeyler için de sınav günü kargaşa çıkması da iyi olmaz, 5tl ver bir daha net çıkart belgeni.
Sorun çıkaracağını sanmıyorum, ama böyle saçma şeyler için de sınav günü kargaşa çıkması da iyi olmaz, 5tl ver bir daha net çıkart belgeni.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 563834 dedi: Sorun çıkaracağını sanmıyorum, ama böyle saçma şeyler için de sınav günü kargaşa çıkması da iyi olmaz, 5tl ver bir daha net çıkart belgeni. Genişletmek için tıkla... Yok kendim çıkardım , evde yazıcı var az önce bir tane daha çıkardım oda bu şekilde çıktı . Toner ile ilgili olabilir mi ? Ama öyle olsa hepsi bulanık çıkar bende sadece alt kısım öyle
563834 dedi: Sorun çıkaracağını sanmıyorum, ama böyle saçma şeyler için de sınav günü kargaşa çıkması da iyi olmaz, 5tl ver bir daha net çıkart belgeni. Genişletmek için tıkla... Yok kendim çıkardım , evde yazıcı var az önce bir tane daha çıkardım oda bu şekilde çıktı . Toner ile ilgili olabilir mi ? Ama öyle olsa hepsi bulanık çıkar bende sadece alt kısım öyle
5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 4 Haziran 2023 #4 Toner ile ilgili olsa tamamı farklı çıkardı diye düşünüyorum,farklı bir şey yazdırmaya çalış aynı kısım bozuk çıkacak mı dene bakalım.
Toner ile ilgili olsa tamamı farklı çıkardı diye düşünüyorum,farklı bir şey yazdırmaya çalış aynı kısım bozuk çıkacak mı dene bakalım.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 563834 dedi: Toner ile ilgili olsa tamamı farklı çıkardı diye düşünüyorum,farklı bir şey yazdırmaya çalış aynı kısım bozuk çıkacak mı dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Diğer giriş belgesini de deneyim ayt için olan.
563834 dedi: Toner ile ilgili olsa tamamı farklı çıkardı diye düşünüyorum,farklı bir şey yazdırmaya çalış aynı kısım bozuk çıkacak mı dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Diğer giriş belgesini de deneyim ayt için olan.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Haziran 2023 #6 Fotoğraf, T.C. kimlik no isim gibi bilgiler net ise sorun olmuyor diye biliyorum hocam.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.721 Makaleler 2 Çözümler 80 4 Haziran 2023 #7 Bisey olacagini zannetmiyorum. Belgeye bakiyorlar kimliği bakiyorlar, gec kardeş diyorlar.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 563834 dedi: Toner ile ilgili olsa tamamı farklı çıkardı diye düşünüyorum,farklı bir şey yazdırmaya çalış aynı kısım bozuk çıkacak mı dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam o da aynı şekilde çıktı
563834 dedi: Toner ile ilgili olsa tamamı farklı çıkardı diye düşünüyorum,farklı bir şey yazdırmaya çalış aynı kısım bozuk çıkacak mı dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam o da aynı şekilde çıktı
phwoonix_q2 Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #9 ÖSYM bu, risk almaya değmez. Bence kırtasiyeden çektirin.
5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 4 Haziran 2023 #10 Police dedi: Hocam o da aynı şekilde çıktı Genişletmek için tıkla... Hocam kırtasiye'den çektirmeniz daha sağlıklı olacaktır,sınav giriş belgesi dışında başka bir şey yazdırdığınızda aynı şekil mi çıkıyor?
Police dedi: Hocam o da aynı şekilde çıktı Genişletmek için tıkla... Hocam kırtasiye'den çektirmeniz daha sağlıklı olacaktır,sınav giriş belgesi dışında başka bir şey yazdırdığınızda aynı şekil mi çıkıyor?