Sınav çalışma programıyla devam edilmeli mi?

396162

Hectopat
Herkese iyi Sosyaller meslek lisesinde okuyan biriyim 3 yıldır matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji hiçbir dersi görmüyorum. Ben yazılımcı olmak istiyorum bu sebeple minimum ilk 100k ya girmem lazım ancak şu anki netlerimle imkansız zaten TYT 25 net, AYT 30 net geliyor. AYT netlerinin hepsi de edebiyattan olduğu için bir şey ifade etmiyor. Benim girmek istediğim bölüm sayısaldan alıyor. Şimdi ben ailemle konuştum anlaştım 1 yıl mezuna kalacağım yaklaşık 1 yıl 2 ay kadar bir zamanım var nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anki çalışma programım Türkçe, matematik, fen derslerini internetten kamp şeklinde olan videoları izliyorum daha sonra her dersten soru bankam var konu anlatımlarını izledikten sonra soru çözüyorum. Sosyal derslerini ise 20'li branş denemesi aldım her gün deneme çözerek net arttırmaya çalışıyorum. Sosyal derslerini de videolardan izlemeye kalkarsam çok vaktimi alacak ve soru çözmeye vaktim kalmayacak. Sizce ne yapmalıyım? Matematiği kötü olan biri değilim ancak 3 yıldır matematik görmemenin insan üzerinde etkisi oluyor 9. sınıfta matematiğim hep 100 geliyordu ortaokulda da 80-85 alıyordum sınavlardan sadece ders dinleyerek ekstra çalışma yapmadan. Eve yakın diye hoca tavsiyesiyle meslek lisesine gittim sürünüyorum 4 yıldır. OBP puanım 90 civarı gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…