HindiPower Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Merhaba. Şınav çekmeyi birçok kez denedim fakat 1 tane bile zor oluyor. Nasıl bunu arttırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Merhaba. Şınav çekmeyi birçok kez denedim fakat 1 tane bile zor oluyor. Nasıl bunu arttırabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Hocam tam şınav yerine ilk kolay şınav türlerinden başlayın. İsmini tam hatırlamıyorum ama dizlerinizi yere koyup öyle çekmeyi deneyin. Ondan sonra farklı şınav türlerini deneyin. Hepsini sorunsuzda yapmaya başladıktan sonra tam şınavı yaparsınız.
Hocam tam şınav yerine ilk kolay şınav türlerinden başlayın. İsmini tam hatırlamıyorum ama dizlerinizi yere koyup öyle çekmeyi deneyin. Ondan sonra farklı şınav türlerini deneyin. Hepsini sorunsuzda yapmaya başladıktan sonra tam şınavı yaparsınız.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Yarım şınav çekin. Bunda zorlanmamaya başlayınca ellerinizi bir yere dayayıp şınav çekin.