darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 591 Çözümler 3 Yer Türkiye 30 Haziran 2025 #1 Sınav dönemininden çıktım. Hiçbir şey canım istemiyor,oyun oynamak istemiyorum; kitap okumak istemiyorum. Yani bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim?
Sınav dönemininden çıktım. Hiçbir şey canım istemiyor,oyun oynamak istemiyorum; kitap okumak istemiyorum. Yani bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim?
Efsiko Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mezun 30 Haziran 2025 #2 Sevdiklerinle vakit geçir.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 591 Çözümler 3 Yer Türkiye 30 Haziran 2025 #3 Efsiko dedi: Sevdiklerinle vakit geçir. Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince yapıyorum fakat hiçbir şey eskisi gibi tat vermiyor sanki bir boşlukta gibiyim.
Efsiko dedi: Sevdiklerinle vakit geçir. Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince yapıyorum fakat hiçbir şey eskisi gibi tat vermiyor sanki bir boşlukta gibiyim.
Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 Kötü mü geçti sınavlar?
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 591 Çözümler 3 Yer Türkiye 30 Haziran 2025 #5 Iverson76 dedi: Kötü mü geçti sınavlar? Genişletmek için tıkla... Ya evet sayılır kendimi toparladım fakat hiçbir şey canım istemiyor yanımda birisi ölse kılımı kıpırtmam gibisinden bir şey yani.
Iverson76 dedi: Kötü mü geçti sınavlar? Genişletmek için tıkla... Ya evet sayılır kendimi toparladım fakat hiçbir şey canım istemiyor yanımda birisi ölse kılımı kıpırtmam gibisinden bir şey yani.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.358 30 Haziran 2025 #6 Keşke bizimde sıkılacak zamanımız olsa. Sınav bitti dert bitmedi çalışmaya devam. Paraya ihtiyacın yoksa öylesine yat et, spor falan yap.
Keşke bizimde sıkılacak zamanımız olsa. Sınav bitti dert bitmedi çalışmaya devam. Paraya ihtiyacın yoksa öylesine yat et, spor falan yap.