Sınav döneminde not ortalaması için sayısaldan EA'ya geçilir mi?

Denixxt

Decapat
Daha fazla  
Maalesef ki 11. sınıf not ortalamam düşük. Bunun sebebi de hem temeliminin zayıf olması hem de sayısal hocalarının pek iyi olmaması. Bu yüzden normalde dil sınıfına geçecektim ama dil sınıfı da maalesef açılmadı. Ben de bu yüzden eşit ağırlığa geçmeyi düşündüm. Çünkü hem ezberim iyi hem de EA olup öyle ortalama çalışan arkadaşım bile ortalamasını 80-83 yapmıştı. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Bu arada sınava sayısaldan giricem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sınava sayısaldan girecekseniz bence sayısal seçin. Çünkü 12. sınıftayken YKS çalışacaksınız, sınava sayısaldan gireceksiniz. Yani matematik ve fen üzerinden. Başka bir bölümü seçerseniz bir de o derslere çalışmanız gerekecek.

Matematik ve edebiyat dersinde iyiyseniz ve fizik kimya biyoloji derslerinde zorlanıyorsanız eşit ağırlık daha kolay gelebilir tamamen size kalmış.

Hocam haklısınız ama sırf EA'ya OBP için geçmek istiyorum.

Sen zaten sayısalcısın, büyük ihtimalle fen gibi dersler OBP düşürüyor ki benim de öyle oluyordu maalesef.

Eğer durum böyleyse ve sen çalışsan da fen yapamıyorsan sen sayısalcı değilsin, başka bölüme yönelebilirsin.

Ha ama yok sen sayısalcı kalmak istiyorsan eni sonu oturup o fen derslerine çalışacaksın sınav senen olduğu için o yüzden notlarında pek düşmeyecektir sonuç olarak o derslere de çalışmış olacaksın.

Eğer ki sayısal derslerini hiç yapamıyorsanız zaten sayısalcı değilsinizdir. Sayısaldan sınava girecekseniz bence sayısal seçin ancak siz bilirsiniz.

Eğer ki sayısal derslerini hiç yapamıyorsanız zaten sayısalcı değilsinizdir. Sayısaldan sınava girecekseniz bence sayısal seçin ancak siz bilirsiniz.

Hocam aslında yapabiliyorum ama geçmiş senelerde çalışmadığım için 11.sınıf konularını yapamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…