- Makaleler
- 2
Arkadaşlar dün gördüğüm duyduğum şeyler bende bir şeyler uyandırdı. Arkadaşlar 6. sınıfa kadar iyi bir okulda okul birincisiydim. Gözlerim tahtayı gorememeye başlamıştı ben bunu sakladım ve boyum uzun olduğu için hep en arkada oturtturdu öğretmen. Git gide derslere ilgim azaldı Matematikle bağım koptu, hiç görmediğim halde eskisi gibi dinliyordum ama görmediğim için konular sürekli birikiyordu. Ben de kendimi iyice saldım. Hocanın yazdıklarını yanındaki arkadaşımdan bakıp deftere geçiyordum. TEOG girdik 370 gibi bir puan aldım. Sıfır matematik, sıfır ingilizce ile. Lise geçerken artık gözlük takiyordum ama hic eski hevesim yoktu eskisi gibi yapamıyordum liseyi de öyle böyle geçtim.
YKS girdim 220 gibi bir puan aldım hiç çalışmamistim çünkü çalışamıyordum. O gün eski sınıf hocam denk geldi biraz konuştuk anlattı herkes çok iyi yerlere gitmiş. Bana dedi sen tıp kazandın mi? O an beni pişmanlık bastı, diyemedim bir şey. Dedim istediğim yer gelmedi mezuna bıraktım. Arkadaşlar dun herşeyi sildim, sosyal medya, oyun vb. Bugünden itibaren kendime düzen koydum, artık sınava kadar köpek gibi çalışmayı düşünüyorum. Saat 4'e kadar babamın mekanında duruyorum 4'ten sonra full bosum. Gece 1-2 kadar çalışmayı düşünüyorum.
YKS girdim 220 gibi bir puan aldım hiç çalışmamistim çünkü çalışamıyordum. O gün eski sınıf hocam denk geldi biraz konuştuk anlattı herkes çok iyi yerlere gitmiş. Bana dedi sen tıp kazandın mi? O an beni pişmanlık bastı, diyemedim bir şey. Dedim istediğim yer gelmedi mezuna bıraktım. Arkadaşlar dun herşeyi sildim, sosyal medya, oyun vb. Bugünden itibaren kendime düzen koydum, artık sınava kadar köpek gibi çalışmayı düşünüyorum. Saat 4'e kadar babamın mekanında duruyorum 4'ten sonra full bosum. Gece 1-2 kadar çalışmayı düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: