Manti60 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Dünkü sınav için rapor almayı unuttum. Ne yapabilirim?
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 1 Ocak 2025 #2 Velin okula gelip izin için imza atacak.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 Manti60 dedi: Dünkü sınav için rapor almayı unuttum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Velinizle müdür yardımcısına gidip sınav günü için dilekçe verin. Yok velisi olduğum öğrencinin okula gitmediğimden haberim var vs. o yeterli oluyor.
Manti60 dedi: Dünkü sınav için rapor almayı unuttum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Velinizle müdür yardımcısına gidip sınav günü için dilekçe verin. Yok velisi olduğum öğrencinin okula gitmediğimden haberim var vs. o yeterli oluyor.
xamp Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 76 Makaleler 1 1 Ocak 2025 #5 Manti60 dedi: Dünkü sınav için rapor almayı unuttum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En garantisi Veli ‘nin okula giderek izin kağıdına imza atması
Manti60 dedi: Dünkü sınav için rapor almayı unuttum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En garantisi Veli ‘nin okula giderek izin kağıdına imza atması