Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar coğrafya sınavına girdik ve okukda kime sorarsam sorayım 30-40 bekliyor. Acaba hoca çok fazla düşük not görürse sınavı tekrardan yapar mı?
Arkadaşlar coğrafya sınavına girdik ve okukda kime sorarsam sorayım 30-40 bekliyor. Acaba hoca çok fazla düşük not görürse sınavı tekrardan yapar mı?
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 3 Kasım 2021 #2 Hayır. Kaçıncı sınıfsınız? Sınavların iptal edilme ihtimali yok. Eğer öğretmeniniz sene boyunca hiçbir şey öğretmediyse öğrenciler çok fazla şikayet ederse tekrardan sınav ancak o zaman olur.
Hayır. Kaçıncı sınıfsınız? Sınavların iptal edilme ihtimali yok. Eğer öğretmeniniz sene boyunca hiçbir şey öğretmediyse öğrenciler çok fazla şikayet ederse tekrardan sınav ancak o zaman olur.
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #3 Bizim sınavımızda en fazla 50-60 arası not alınmıştı. Sınavın iptalinin söz konusu olmayacağı söylendi.
Bizim sınavımızda en fazla 50-60 arası not alınmıştı. Sınavın iptalinin söz konusu olmayacağı söylendi.
X xoxtek Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 97 3 Kasım 2021 #4 Zaten sınıf sınav ortalaması 40 altında ise sınav tekrarı zorunlu diye biliyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2021 #5 Hocaya sormanız lazım. Biz işleyiş hakkında bilgi sahibi değiliz. Ama ortalama 40 altı olursa edilir diye düşünüyorum.
Hocaya sormanız lazım. Biz işleyiş hakkında bilgi sahibi değiliz. Ama ortalama 40 altı olursa edilir diye düşünüyorum.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 Zerisez dedi: Arkadaşlar coğrafya sınavına girdik ve okukda kime sorarsam sorayım 30-40 bekliyor. Acaba hoca çok fazla düşük not görürse sınavı tekrardan yapar mı? Genişletmek için tıkla... Edilmez geçmiş olsun.
Zerisez dedi: Arkadaşlar coğrafya sınavına girdik ve okukda kime sorarsam sorayım 30-40 bekliyor. Acaba hoca çok fazla düşük not görürse sınavı tekrardan yapar mı? Genişletmek için tıkla... Edilmez geçmiş olsun.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 3 Kasım 2021 #7 Zerisez dedi: Arkadaşlar coğrafya sınavına girdik ve okulda kime sorarsam sorayım 30-40 bekliyor. Acaba hoca çok fazla düşük not görürse sınavı tekrardan yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim okulda da herkes dertleniyor ama bana göre kolaydı. İptal edilmez, illa içimizden geçecekler.
Zerisez dedi: Arkadaşlar coğrafya sınavına girdik ve okulda kime sorarsam sorayım 30-40 bekliyor. Acaba hoca çok fazla düşük not görürse sınavı tekrardan yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim okulda da herkes dertleniyor ama bana göre kolaydı. İptal edilmez, illa içimizden geçecekler.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 3 Kasım 2021 #8 Bizim okulda 2. yabancı dil sınavında sınıf ortalaması 20 falan gelecek herhalde. Geçmiş olsun bize.