egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #2 Hangi sınav?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2020 #3 Bugün hangi sınav vardı? YKS ayın 27'sinde diye biliyorum. LGS'yi soruyorsan matematik dışında mükemmel geçti.
Bugün hangi sınav vardı? YKS ayın 27'sinde diye biliyorum. LGS'yi soruyorsan matematik dışında mükemmel geçti.
TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 21 Haziran 2020 #4 Ribozom dedi: Bugün hangi sınav vardı? YKS ayın 27'sinde diye biliyorum. LGS'yi soruyorsan matematik dışında mükemmel geçti. Genişletmek için tıkla... @Ribozom da mı LGS'ye girmiş?
Ribozom dedi: Bugün hangi sınav vardı? YKS ayın 27'sinde diye biliyorum. LGS'yi soruyorsan matematik dışında mükemmel geçti. Genişletmek için tıkla... @Ribozom da mı LGS'ye girmiş?
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #5 Eğer LGS ise matematik anlamında örnek sorular ve çıkmış sorular gibi olacak dendi ama alakası yoktu.
Eğer LGS ise matematik anlamında örnek sorular ve çıkmış sorular gibi olacak dendi ama alakası yoktu.
TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 21 Haziran 2020 #6 egedmrbs001 dedi: Eğer LGS ise matematik anlamında örnek sorular ve çıkmış sorular gibi olacak dendi ama alakası yoktu. Genişletmek için tıkla... Cidden bari bir tanesi tutsaydı. Bende matematik yüzünden fen de çok iyi değil.
egedmrbs001 dedi: Eğer LGS ise matematik anlamında örnek sorular ve çıkmış sorular gibi olacak dendi ama alakası yoktu. Genişletmek için tıkla... Cidden bari bir tanesi tutsaydı. Bende matematik yüzünden fen de çok iyi değil.
Ahmensrr Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 347 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #7 egedmrbs001 dedi: Eğer LGS ise matematik anlamında örnek sorular ve çıkmış sorular gibi olacak dendi ama alakası yoktu. Genişletmek için tıkla... Önceki senelerde benim de başıma geldi örnek sorularla alakası yoktu.
egedmrbs001 dedi: Eğer LGS ise matematik anlamında örnek sorular ve çıkmış sorular gibi olacak dendi ama alakası yoktu. Genişletmek için tıkla... Önceki senelerde benim de başıma geldi örnek sorularla alakası yoktu.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 21 Haziran 2020 #8 Hocam aynı sınav gibiydi.
TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 21 Haziran 2020 #9 bir2bir3bir4 dedi: Hocam aynı sınav gibiydi. Genişletmek için tıkla... Yemin et inanmam bak!
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #10 Ahmensrr dedi: Önceki senelerde benim de başıma geldi örnek sorularla alakası yoktu. Genişletmek için tıkla... En azından diğer senelerin zorluk derecesi belliydi. Ama bu sene dediler pandemi var kolay olur dediler ardından Ziya SELÇUK açıkladı falan ama matematikden bayağı zorladılar.
Ahmensrr dedi: Önceki senelerde benim de başıma geldi örnek sorularla alakası yoktu. Genişletmek için tıkla... En azından diğer senelerin zorluk derecesi belliydi. Ama bu sene dediler pandemi var kolay olur dediler ardından Ziya SELÇUK açıkladı falan ama matematikden bayağı zorladılar.