Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #11 Akkuşlu dedi: Kimden aldınız hocam haberi? Genişletmek için tıkla... Canlı dersteyim şu an 2. sınavdan bahsetti hoca. Arapça ve kuran abansam yeterli derecede yükselir gibi zaten
Akkuşlu dedi: Kimden aldınız hocam haberi? Genişletmek için tıkla... Canlı dersteyim şu an 2. sınavdan bahsetti hoca. Arapça ve kuran abansam yeterli derecede yükselir gibi zaten
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #12 Uzaktan eğitimde herkesin düştü. Siz gene az dusurmussunuz. Sonraki sınavlara daha sıkı hazirlanabilirsiniz.
Uzaktan eğitimde herkesin düştü. Siz gene az dusurmussunuz. Sonraki sınavlara daha sıkı hazirlanabilirsiniz.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 4 Aralık 2020 #13 Hocam bu notların düşüşünde buranın da etkisi var. Kendimden biliyorum. Ben de 11. sınıfım. Biraz gayretle halledilebilir. Ailenizi ikna edin yeter. Benim babam da vurmadan laflarıyla morartıyor.
Hocam bu notların düşüşünde buranın da etkisi var. Kendimden biliyorum. Ben de 11. sınıfım. Biraz gayretle halledilebilir. Ailenizi ikna edin yeter. Benim babam da vurmadan laflarıyla morartıyor.