Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 3 Aralık 2019 #11 Firehorse MK II dedi: @Ribozom bana bak. Ortalamada en düşük bende. Genişletmek için tıkla... Lisede beden dersinden kalırsam şaşırmam Daha takla atmayı bilmiyorum. Annem bile 1 hafta önce öğrendi atamadığımı. Birde sporcu olacağım.
Firehorse MK II dedi: @Ribozom bana bak. Ortalamada en düşük bende. Genişletmek için tıkla... Lisede beden dersinden kalırsam şaşırmam Daha takla atmayı bilmiyorum. Annem bile 1 hafta önce öğrendi atamadığımı. Birde sporcu olacağım.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #12 @Bellamy 2. dönem mi? Neler oluyor hayatta? @Ribozom bende takla atmayı bilmem. En çok korktuğum şey, daha attırmadılar bakalım. Bu saatten sonra attırmazlar herhalde.
@Bellamy 2. dönem mi? Neler oluyor hayatta? @Ribozom bende takla atmayı bilmem. En çok korktuğum şey, daha attırmadılar bakalım. Bu saatten sonra attırmazlar herhalde.
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Aralık 2019 #13 Firehorse MK II dedi: @Bellamy 2. dönem mi? Neler oluyor hayatta? @Ribozom bende takla atmayı bilmem. En çok korktuğum şey, daha attırmadılar bakalım. Bu saatten sonra attırmazlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Biz oraları geçeli çok oldu ya
Firehorse MK II dedi: @Bellamy 2. dönem mi? Neler oluyor hayatta? @Ribozom bende takla atmayı bilmem. En çok korktuğum şey, daha attırmadılar bakalım. Bu saatten sonra attırmazlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Biz oraları geçeli çok oldu ya
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 3 Aralık 2019 #14 Coğrafya en kolay derstir, nasıl düşük aldın? Zor muydu sınav.
Nealarus Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 918 Çözümler 6 3 Aralık 2019 #15 Furkan_D dedi: Coğrafya en kolay derstir, nasıl düşük aldın? Zor muydu sınav. Genişletmek için tıkla... Kolay mı? Sınıfta ki en yüksek not benimki olabilir. Ciddiyim.
Furkan_D dedi: Coğrafya en kolay derstir, nasıl düşük aldın? Zor muydu sınav. Genişletmek için tıkla... Kolay mı? Sınıfta ki en yüksek not benimki olabilir. Ciddiyim.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 3 Aralık 2019 #16 @Nealarus Allah, Allah hoca mı anlatamıyor?
Nealarus Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 918 Çözümler 6 3 Aralık 2019 #17 Furkan_D dedi: @Nealarus Allah, Allah hoca mı anlatamıyor? Genişletmek için tıkla... Yoo hoca gayet iyi anlatıyor, ama sınav zordu harbi. Saat hesaplaması filan vardı.
Furkan_D dedi: @Nealarus Allah, Allah hoca mı anlatamıyor? Genişletmek için tıkla... Yoo hoca gayet iyi anlatıyor, ama sınav zordu harbi. Saat hesaplaması filan vardı.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 3 Aralık 2019 #18 Okul hayatımca en sevmediğim iki ders. Birini Technopat Sosyal sayesinde, diğerini olmak istediğim meslek yüzünden öğreniyorum. 9. sınıf notlarım:
Okul hayatımca en sevmediğim iki ders. Birini Technopat Sosyal sayesinde, diğerini olmak istediğim meslek yüzünden öğreniyorum. 9. sınıf notlarım:
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 3 Aralık 2019 #19 @Nealarus Ne bileyim, coğrafya benim için çocuk oyuncağı gibi bir şey saat hesaplaması falan da gayet, rahat çözüyorum, herhalde dersi sevdiğimden. Şu an coğrafya görmüyorum, ama görmek isterdim. lordRago dedi: Okul hayatımca en sevmediğim iki ders. Birini Technopat Sosyal sayesinde, diğerini olmak istediğim meslek yüzünden öğreniyorum. 9. sınıf notlarım: Eki Görüntüle 468280 Genişletmek için tıkla... Aga, gerçekten ingilizce kolay ders ama yoğunlaşmak gerekiyor.
@Nealarus Ne bileyim, coğrafya benim için çocuk oyuncağı gibi bir şey saat hesaplaması falan da gayet, rahat çözüyorum, herhalde dersi sevdiğimden. Şu an coğrafya görmüyorum, ama görmek isterdim. lordRago dedi: Okul hayatımca en sevmediğim iki ders. Birini Technopat Sosyal sayesinde, diğerini olmak istediğim meslek yüzünden öğreniyorum. 9. sınıf notlarım: Eki Görüntüle 468280 Genişletmek için tıkla... Aga, gerçekten ingilizce kolay ders ama yoğunlaşmak gerekiyor.
Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.036 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #20 Nealarus dedi: Yoo hoca gayet iyi anlatıyor, ama sınav zordu harbi. Saat hesaplaması filan vardı. Genişletmek için tıkla... Saat hesabı zor değil ki? Tek basit bir förmülü var, sağa sola uyguluyorsun işte
Nealarus dedi: Yoo hoca gayet iyi anlatıyor, ama sınav zordu harbi. Saat hesaplaması filan vardı. Genişletmek için tıkla... Saat hesabı zor değil ki? Tek basit bir förmülü var, sağa sola uyguluyorsun işte