A Alihan_s07 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 İyi sosyaller sözlü ile sınav notu eşit mi (Anadolu lisesindeyim)
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.553 Çözümler 7 Yer Ankara 11 Ocak 2024 #3 Alihan_s07 dedi: İyi sosyaller sözlü ile sınav notu eşit mi (Anadolu lisesindeyim) Genişletmek için tıkla... Bana göre saçma ancak eşitler. Sınavdan 0 alsan bile yalakalıkla geciliyor saçma oldugunu düşünüyorum.
Alihan_s07 dedi: İyi sosyaller sözlü ile sınav notu eşit mi (Anadolu lisesindeyim) Genişletmek için tıkla... Bana göre saçma ancak eşitler. Sınavdan 0 alsan bile yalakalıkla geciliyor saçma oldugunu düşünüyorum.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #4 bozkurt11 dedi: Bana göre saçma ancak eşitler. Sınavdan 0 alsan bile yalakalıkla geciliyor saçma oldugunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde, yazılılardan kimisi stres yapar bir şey olur o yüzden düşük alırsa diye sözlü notlarıyla yükselmesi için var bir nevi. Fakat bizim ülkemizin canım hocaları suistimal ettiği için kendilerine yalakalık yapan öğrencilere yüksek not giriyor.
bozkurt11 dedi: Bana göre saçma ancak eşitler. Sınavdan 0 alsan bile yalakalıkla geciliyor saçma oldugunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde, yazılılardan kimisi stres yapar bir şey olur o yüzden düşük alırsa diye sözlü notlarıyla yükselmesi için var bir nevi. Fakat bizim ülkemizin canım hocaları suistimal ettiği için kendilerine yalakalık yapan öğrencilere yüksek not giriyor.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.439 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #5 Alihan_s07 dedi: İyi sosyaller sözlü ile sınav notu eşit mi (Anadolu lisesindeyim) Genişletmek için tıkla... Eşit.
Alihan_s07 dedi: İyi sosyaller sözlü ile sınav notu eşit mi (Anadolu lisesindeyim) Genişletmek için tıkla... Eşit.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 11 Ocak 2024 #6 Aynı değerdeler. Bir derste verilen tüm notları toplayın, verilen not sayısına bölün. O dersin ortalaması çıkar. Aynı değerde etkilemekte.
Aynı değerdeler. Bir derste verilen tüm notları toplayın, verilen not sayısına bölün. O dersin ortalaması çıkar. Aynı değerde etkilemekte.