Sınav öncesi kitap okunmalı mı?

ADSteam

Picopat
Daha fazla  
Yarın bursluluk sınavına gireceğim. Bu akşam 20-30 sayfa kitap okusam faydası olur mu? Ya da okunmalı mı? (normalde de okuyorum zaten)

Tüm hayatı boyunca her türlü günahı işlemiş birinin ölmeden birkaç gün önce 2 rekat namaz kılması gibi olur bence.

Sen bilirsin.
Yazdığımı dikkatli okusaydın normalde de okuduğumu anlardın ve böyle bir yorum yapmazdın.

Yarın bursluluk sınavına gireceğim. Bu akşam 20-30 sayfa kitap okusam faydası olur mu? Ya da okunmalı mı? (normalde de okuyorum zaten)
Bence oku. Biraz sakinleşir ve kafandaki stresi atarsın.

Okuyabilirsin. Hatta sabah biraz erken kalkıp da okuyabilirsin. Böylece Türkçedeki paragraf sorularına daha iyi odaklanabilirsin.

Okumak istersen okuyabilirsin zaten kendi düzenin varmış devam et. Düzenli okuyorsan uzun vadede faydası olur ama bu akşam okudun diye sınavda sana ekstra doğru kazandırmaz.

Ben mesajı yazarken parantezli kısım yoktu.
Normalde düzenli okuyan birisi bunu sormayıp normal düzenine devam ederdi.
Okuyorsan oku, ama fayda bekleme.
Ben mesajı hiç düzenlemedim. Sen mesajı yazarken de parantezli kısım vardı yani.

1 günde 20-30 sayfa okumanin bir faydası olmaz, öncelerden sürekli okuduğunu söylemişsin. Faydasını zaten görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…