leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 2 Kasım 2023 #1 Bugün sınav olduk optik verdiler. Ben de optikten uçak yaptım. Hocalar makine okumaz diyor. Sizce okur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
Bugün sınav olduk optik verdiler. Ben de optikten uçak yaptım. Hocalar makine okumaz diyor. Sizce okur mu?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 2 Kasım 2023 #2 leanardo di capriyo dedi: Bugün sınav olduk optik verdiler. Ben de optikten uçak yaptım. Hocalar makine okumaz diyor. Sizce okur mu? Genişletmek için tıkla... Düzlerseniz neden olmasın.
leanardo di capriyo dedi: Bugün sınav olduk optik verdiler. Ben de optikten uçak yaptım. Hocalar makine okumaz diyor. Sizce okur mu? Genişletmek için tıkla... Düzlerseniz neden olmasın.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.009 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Kasım 2023 #3 Başka bir şey yazmaya gerek yok.
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 uçarsa işler değişir.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 2 Kasım 2023 #5 Promos dedi: Düzlerseniz neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Düzleyemedimki hoca bırak bırak dedi bende fırlattım aldı kağıdı. bensaid16 dedi: Uçarsa işler değişir. Genişletmek için tıkla... Kanatlar yamuktu yoksa rüzgarı iyi aldı.
Promos dedi: Düzlerseniz neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Düzleyemedimki hoca bırak bırak dedi bende fırlattım aldı kağıdı. bensaid16 dedi: Uçarsa işler değişir. Genişletmek için tıkla... Kanatlar yamuktu yoksa rüzgarı iyi aldı.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 22 2 Kasım 2023 #6 Benden başka makine mühendisliği sanan var mı?
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 2 Kasım 2023 #7 Okusa da bir şey çıkmaz gibi.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 2 Kasım 2023 #8 I am Negan dedi: Okusa da bir şey çıkmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Yanda inek vardı ondan baktım birebir kopyasını yaptım.
I am Negan dedi: Okusa da bir şey çıkmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Yanda inek vardı ondan baktım birebir kopyasını yaptım.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #9 leanardo di capriyo dedi: Yanda inek vardı ondan baktım birebir kopyasını yaptım. Genişletmek için tıkla... yapmayın hocam kul hakkına giriyorsunuz
leanardo di capriyo dedi: Yanda inek vardı ondan baktım birebir kopyasını yaptım. Genişletmek için tıkla... yapmayın hocam kul hakkına giriyorsunuz
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.470 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Kasım 2023 #10 Göklerde istikbal yerine not aramanız çok hoş. Sınav malzemesine o tarz uzak doğu sanatları uygulamak yönetmeliğin sevdiği bir hareket değil. O yüzden artık göklerde mi ararsınız başka yerde mi arasınız bilmem, biraz da umut arayın.
Göklerde istikbal yerine not aramanız çok hoş. Sınav malzemesine o tarz uzak doğu sanatları uygulamak yönetmeliğin sevdiği bir hareket değil. O yüzden artık göklerde mi ararsınız başka yerde mi arasınız bilmem, biraz da umut arayın.