Sınav senesi bilgisayar alınır mı?

limpeex

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, bu sene sınava hazırlanacağım ve hedefim 30 bin civarında bu ikinci mezun senem olacak ve artık üniversiteye girmek istiyorum. Bir miktar para biriktirdim ve bilgisayar almayı düşünüyordum ancak yeni bir bilgisayar alırsam derslere ilgimin azalacağını düşünüyorum. Sizce bilgisayar alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer kendine hakim olamayacağını düşünüyorsan alma ama kendimi tutabilirim gibi düşünüyorsan al.

7-24 ders çalışacak değilsiniz. Bilgisayarı alın, kenarda dursun. Sonra almaya çalışırsanız muhtemelen aynı fiyattan bulamazsınız. Para günden güne değerini kaybediyor ve dolar, altın vb. gibi yatırım araçlarının da belli bir enflasyonu var YTD. Elinde imkan varken al o yüzden.

Al bir daha mı geleceksin dünyaya? Al istediğin oyunu yükle oyna. Sınava 2 kere girebilirsin ama dünyaya 2. defa gelmiyorsun bil istedim.

Benim derslere olan ilgim azalmıştı. Hele kendi paramla alırsam daha da fazla azalırdı sanırım.

Yani tabi bu senin iraden ile ilgili bir şey ama @barisakarsu dediğine katılamıyorum. Bir daha mı geleceksin dünyaya demiş? Evet. Dünyaya bir kere geliyorsun ve aldığın bir pc yüzünden mezuna kalmak zorunda kalman psikolojini çok kötü etkileyebilir. Bir seneni daha feda etmek seni fazlasıyla yorabilir belki de akademik hayatını bitirebilir.

Sanki 70 yaşında ilk defa pc kullannan biri değilsin, bu sene oynamazsan seneye gene oynayabilirsin. Bunu sınava tekrar girebilirsin demesine cevaben söylüyorum.

Karar senin dostum. Benim gibi olacaksan alma.

Bence alma, oyun fiyatları çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…