Sınav senesi bilgisayarı tamamen bırakmak mantıklı mı?

Taha E.

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese 11.sınıfım ve malum 15 tatil de yaklaşmakta. Önümüzdeki sene benim için sınav senesi olarak geçecek gibi görünüyor. Aklımda bilgisayarı satıp bir tablet alıp(ki kalem alıp tabletle daha rahat soru da çözebilirim gibi düşünmekteyim)kalan parayı da artık dolara veya altına dönüştürüp üniversitede tekrar bir bilgisayar alma fikri var. Aranızda daha önce bunu yapan oldu mu, fikirleriniz neler bilgisayarı şu an boş olursam günde 4-5 saat kullanıyorum sizce bırakmam zor olur mu? Teşekkür ederim önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden.

Hocam bırakmadığım için pişman oldum, siz bırakın bulduğunuz her saati çalışmaya adayın. En önemli seneniz, iyi bir üniversiteye girdiğinizde emin olun o rahatlamayla müthiş şekilde oyun oynarsınız. Bırakın eğer bırakabiliyorsanız.

Hocam bırakmadığım için pişman oldum, siz bırakın bulduğunuz her saati çalışmaya adayın. En önemli seneniz, iyi bir üniversiteye girdiğinizde emin olun o rahatlamayla müthiş şekilde oyun oynarsınız. Bırakın eğer bırakabiliyorsanız.
Üniversitede vize ve final haftaları yks ye çalışmaktan daha zor maalesef üniveriste kazandıktan sonra da hiç bir şey bitmiyor bence bir düzen oturtun hem dersiniz eksik kalmasın hem de eğlenceniz

Şimdiden kendine bir çalışma planı oluşturup kendini deneyebilirsin. Düzenli ve verimli bir şekilde çalışırsanız bilgisayarı bırakmanıza gerek kalmayacaktır zaten. Ben kendim sınav senesindeyim hem dersleri ilerletiyorum yeri geldiğinde dizimi izliyorum yeri geldiğinde oyunumu oynuyorum fakat belli bir plana göre bunları gerçekleştiriyorum ve şu an TYT de istediğim netlere ulaştım bile. Kısaca kendine de vakit ayırmalısın fakat bunu dozajında yapmalısın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı