E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 20 Ocak 2023 #1 Sınav senesi cinsel isteğinizi nasıl gideriyordunuz arkadaşlar?
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 20 Ocak 2023 #2 Düşünmeyerek ve gelirse oyunlara girip yada başka bir şeyle uğraşıp bastırarak.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 El arabası. Bu cinsel istek sadece sınav zamanımı geliyor anlamadım bana her gün geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2023
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 20 Ocak 2023 #4 Ben babannemi düşünüyordum.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 20 Ocak 2023 #5 Bloodlinee dedi: El arabası. Bu cinsel istek sadece sınav zamanımı geliyor anlamadım bana her gün geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene böyle değildim bu sene çok arttı artmasının sebebini karşı cinsle ilişki kuramamdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Bloodlinee dedi: El arabası. Bu cinsel istek sadece sınav zamanımı geliyor anlamadım bana her gün geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene böyle değildim bu sene çok arttı artmasının sebebini karşı cinsle ilişki kuramamdan kaynaklandığını düşünüyorum.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #6 Dayanamaz hale geldiğinde, soğuk su altına gir. Etkili yöntem.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 20 Ocak 2023 #7 Coolkaan123 dedi: Dayanamaz hale geldiğinde, soğuk su altına gir. Etkili yöntem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler her duşa girdiğimde soğuk su ile alıyorum. Nofap sizce mantıklı mı yoksa mast mı daha iyidir sınav senesi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2023
Coolkaan123 dedi: Dayanamaz hale geldiğinde, soğuk su altına gir. Etkili yöntem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler her duşa girdiğimde soğuk su ile alıyorum. Nofap sizce mantıklı mı yoksa mast mı daha iyidir sınav senesi?
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #8 Mastürbasyon yap başka ne önerebilirim ki? Nofap zırvalardan ibaret yok daha iyi hayat sürersiniz yok günah yok o yok bu tamamen gereksiz 1 kere geliyorsun bu dünyaya eğlen zevkini al gitsin.
Mastürbasyon yap başka ne önerebilirim ki? Nofap zırvalardan ibaret yok daha iyi hayat sürersiniz yok günah yok o yok bu tamamen gereksiz 1 kere geliyorsun bu dünyaya eğlen zevkini al gitsin.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 20 Ocak 2023 #9 batuotgen10 dedi: Mastürbasyon yap başka ne önerebilirim ki? Nofap zırvalardan ibaret yok daha iyi hayat sürersiniz yok günah yok o yok bu tamamen gereksiz 1 kere geliyorsun bu dünyaya eğlen zevkini al gitsin. Genişletmek için tıkla... Öyle ama kontrasyonu düşürmez mi? Elimde olsa partner bulacağım ama zamanım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2023
batuotgen10 dedi: Mastürbasyon yap başka ne önerebilirim ki? Nofap zırvalardan ibaret yok daha iyi hayat sürersiniz yok günah yok o yok bu tamamen gereksiz 1 kere geliyorsun bu dünyaya eğlen zevkini al gitsin. Genişletmek için tıkla... Öyle ama kontrasyonu düşürmez mi? Elimde olsa partner bulacağım ama zamanım yok.
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #10 Erenla dedi: Öyle ama kontrasyonu düşürmez mi? Elimde olsa partner bulacağım ama zamanım yok. Genişletmek için tıkla... O tamamen psikolojik bir şey bir sürü insandan motivasyonu düşürüyor cevabını aldıysan psikolojik olarak düşersin ama ben böyle şeyleri tamamen reddettiğim için hiçbir şey olmuyor aksine rahatlamış daha motive hissediyorum.
Erenla dedi: Öyle ama kontrasyonu düşürmez mi? Elimde olsa partner bulacağım ama zamanım yok. Genişletmek için tıkla... O tamamen psikolojik bir şey bir sürü insandan motivasyonu düşürüyor cevabını aldıysan psikolojik olarak düşersin ama ben böyle şeyleri tamamen reddettiğim için hiçbir şey olmuyor aksine rahatlamış daha motive hissediyorum.