O tamamen psikolojik bir şey bir sürü insandan motivasyonu düşürüyor cevabını aldıysan psikolojik olarak düşersin ama ben böyle şeyleri tamamen reddettiğim için hiçbir şey olmuyor aksine rahatlamış daha motive hissediyorum.
Yok ben 11'im ama derslere simdiden calısmaya başladım. Tecrübem var. O yüzden söylüyorum yoksa bilip bilmeden konusmam yani ama günde de 6-7 defa da çekmeyin baş ağrısı yapar.
Yok ben 11'im ama derslere simdiden calısmaya başladım. Tecrübem var. O yüzden söylüyorum yoksa bilip bilmeden konusmam yani ama günde de 6-7 defa da çekmeyin baş ağrısı yapar.
İlerde evlendikten sonra sıkıntı yaşarsın. Bu sefer elini ararsın sürekli. Elinle yaptığın için, ileri geri yaparken farketsende farketmesende, sıkıyorsun penisini. Cinsel ilişkiye girdiğin zaman, vajina içi geniş bir yer, penisin vajinaya girdiği boşluktaymış gibi hissediceksin. Zaten dayanamayacak haldeysen, mast helal olur.
Ee yollar belli; Kız arkadaş, eskort, masturbasyon. Bunlardan hangisine en kolay erişimin varsa onu seçip devam Ki yaşından dolayı muhtemelen mast en kolay ve belkide tek seçim olacaktır.
Spor yapmak, uyku düzeni (erken yatmak), sosyal medya vs, biraz uzaklaşmak. Boş vakitlerinde kafanı başka şeylere yönlendirecek aktiviteler. En kötü bir psikolog a görün.