Sınav senesi evde spor yapılır mı?

SucreScof

Picopat
Geçen sene sınava çalışmaya başladığımda 74-75 kiloydum o zamandan şu ana kadar neredeyse 10 kilo aldım şu an 84 civarındayım. Bu sene tekrar sınava gireceğim. Sizce bu sene hem sınav hem spor olur mu? İlk kez spor yapacağım için vücudum çok yorulacak bunu biliyorum bu yüzden mantıklı mı mantıksız mı pek bilemedim. Spor salonuna gidemeyeceğim için evde yaparım.

Kesinlikle yap sınava çalışırken sürekli oturacaksın hareket et sağlıklı ol.

Sınav senesi diye bir şey yoktur. Sadece sonunda sınav olan sene vardır. Eğer spor, sanat, müzik gibi "ara" dallarla ilişkinizi keserseniz çok büyük sorun yaşarsınız.

Spor, özellikle park gibi doğa ile iç içe alanlarda yapılırsa muhteşem bir eğlence ve zihin açıcı haline gelir. Sonuçta vücudunuz sınav falan dinlemez.

Sonuna kadar katılıyorum hatta sınav senesi ben bu sene hiç bir şey yapamam tek işim ders çalışmak falan demek büyük hata. Hem mental olarak çok zorlanırsınız hem de gerçek hayatta öyle yapay bir ortam oluşturamayacaksınız. Hayat beklemiyor, her şeyi aynı anda yapmanız gerekiyor. Buna bir pratik olur görüşündeyim.

Bu tür şeyler tamamen kendine verdiğin motive ve güvendir kendine güveniyorsan yapılır yapabiliyorum yaparım dediğin yerde zaten iş biter şimdiden başarılar senin için.

Sırf sınav senesi diye koca bir yıl hiçbir şey yapmayacağım diye bir şey dememen lazım bence kesinlikle yap ikisini de idare edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…