Sınav senesi sosyal hayat çalışmaları engeller mi?

Rafa3172

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yaz 12'ye geçtim. Çalışmaya pazartesi başlayacağım inşallah. Bir sorum olacaktı. Sınav senesi ve Beşiktaş maçlarını genelde kaçırmam. Maçları izlemem sorun teşkil eder mi çalışmalarımda sizce? Teşekkürler.

Bir şey olmaz, haftada 1 saat hiç bir şey kaybetmezsin. Maç sonu yorumları bile izleyebilirsin hatta

Günde 12-13 saat çalışacak halin yok. Ki böyle abartı bi çalışma zaten verimsiz olur. Yeteri kadar çalış kalan zamanda ister dışarı çık ister oyun oyna.

Sınav falan çok çalışma. Ben 2k idim de ne oldu? Dil geliştir. Yurtdışı imkanı olan mesleklere bak. Takma kafaya sınavı. Değmiyor bu ülkede, ne yazık ki.

Bişey olmaz kardeşim, ama sınav çalışacağım diye de sürekli ders ders diye kendini soyutlama derim.

Sınav senen diye kendini o kadar kaptırma. Benim çevremdekiler 2 kere giriyor hala bir baltaya sap olamadılar o kadar dershane vs kutuphaneler de sabahlamalara rağmen. Kendine de vakit ayır ki çaliştigini anla, hayatını da zindan etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…