Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.306 Çözümler 20 19 Kasım 2023 #11 Thersha dedi: Netlerimin iyi olduğunu düşündüğümden pek hazırlanmıyorum dedim. Ayrıca içimi rahatlatmak için açıyorsam da sizi ilgilendireceğini sanmıyorum. Meşgul olmak istemiyorsanız konuma cevap yazmayabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Tabii netlerinizin iyi olduğunu düşünüyorsanız sorun yok, ben YDT'ye çalışmadığım halde 69 yapabilmiştim sayısalken, umarım en iyisi olur sizin için
Thersha dedi: Netlerimin iyi olduğunu düşündüğümden pek hazırlanmıyorum dedim. Ayrıca içimi rahatlatmak için açıyorsam da sizi ilgilendireceğini sanmıyorum. Meşgul olmak istemiyorsanız konuma cevap yazmayabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Tabii netlerinizin iyi olduğunu düşünüyorsanız sorun yok, ben YDT'ye çalışmadığım halde 69 yapabilmiştim sayısalken, umarım en iyisi olur sizin için
Thersha Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #12 Specialized dedi: Tabii netlerinizin iyi olduğunu düşünüyorsanız sorun yok, ben YDT'ye çalışmadığım halde 69 yapabilmiştim sayısalken, umarım en iyisi olur sizin için Genişletmek için tıkla... Benim de çalışmış halim değil bu. Teşekkür ederim iyi niyetleriniz için
Specialized dedi: Tabii netlerinizin iyi olduğunu düşünüyorsanız sorun yok, ben YDT'ye çalışmadığım halde 69 yapabilmiştim sayısalken, umarım en iyisi olur sizin için Genişletmek için tıkla... Benim de çalışmış halim değil bu. Teşekkür ederim iyi niyetleriniz için
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #13 Tabii ki gidilir. Zaten çok çalışmıyorsanız 15 gün hiç de büyük bir kayıp değil ama yurt dışı imkanını kaçırmak büyük kayıp.
Tabii ki gidilir. Zaten çok çalışmıyorsanız 15 gün hiç de büyük bir kayıp değil ama yurt dışı imkanını kaçırmak büyük kayıp.