Sınav senesi telefon kullanımı

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce nasıl yapmalıyım? Telefonu mu değiştirmeliyim? WhatsApp faktörü var. Ama şunu açıklamak zorundayım. Bağımlıyım resmen. 3 gün önce ekran süresi şeyini açtım bugün 7 saat bakmışım. Resmen günümün 3'te birini telefona vermişim. Gerçekten çok üzüldüm. Sizce ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Telefon dışı aktivitelere göz atın derim. Olabildiğince kendinizden uzak tutmaya çalışın. Her gün atıyorum 7 saat mi kullanıyorsunuz? Yavaş yavaş 6 saate düşürün.

Çalışan telefon ile de çalışır. Keşke telefonu bırakmak yerine telefon kullanıp çalışmayı deneseniz hocam. Gün içinde elbet ders çalışmak için telefonu tablet vs lazım oluyor.

Telefon dışı aktivitelere göz atın derim. Olabildiğince kendinizden uzak tutmaya çalışın. Her gün atıyorum 7 saat mi kullanıyorsunuz? Yavaş yavaş 6 saate düşürün.

Yapmaya çalışacağım hocam sağ olun.

Ayarlardan uygulamaya süre ayarlayın kısıtlma getirin.

Hocam şimdi ayarladım onu.

Çalışan telefon ile de çalışır. Keşke telefonu bırakmak yerine telefon kullanıp çalışmayı deneseniz hocam. Gün içinde elbet ders çalışmak için telefonu tablet vs lazım oluyor.

Doğru söylüyorsunuz hocam zaten şu an 1 aylık kamp var dershanede 1 ay daha şu telefon cerilerine bakacağım azaltmaya çalılıcam azlmazsa değiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…