Sınav senesinde iPhone 13 mantıklı mı?

hero11cf

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba 12. sınıf öğrencisiyim ve Redmi bir telefonum var. Malum sınav senesi evde bilgisayarda falan hallediyoruz da okula giderken telefondan ders çalışmam, PDF okumam gerekiyor ancak bu konuda mevcut telefonum sınıfta kalıyor. Kasıyor yani rahat bir şekilde halledemiyorum. Babamla da zaten sene sonu üniversite kazanırsam telefon ve laptop sözü almıştım ancak telefon şimdi lazım gibi duruyor. Aklımda iPhone 13 var mantıklı olur mu? Öyle telefondan oyun oynayan birisi falan değilim arada sosyal medyaya girerim. O da Fenerbahçe'den haberdar olmak için, pek resim video da çekmem. Bol bol ders videosu vs. izleyeceğim. 2-3 sene götürür mü yani beni?

Götürür ama bütçe yeterliyse daha üst modellere bakabilirsin daha uzun ömürlü olur

Söylediklerin için 13 gayet ideal, seni epeyce bir süre götürür, ben 14 kullanıyorum, her şey için gayet yeterli, güvenip 3-4 yıl kullanabilirsin pil sağlığın %85 seviyesine gelince batarya değişimi yaparsan senin için daha iyi olur.

S24 FE almanı tavsiye ederim iphone 13 e göre çok ama çok daha fazla başarılı kamera pil işlemci herşeyde. Zaten ders çalışacaksın ekranı da daha büyük S24FE daha işine yarar.

S24FE alabilirsin o bütçeye.

İnanın hiç Android alasım yok. Niye bilmiyorum ama yarı yolda bırakıcakmış gibi hissettiriyor.

Sağ olun hocam ama önce babamı ikna etmem lazım. Derslerimi falan etkileyeceğini düşünür büyük ihtimalle.

S24 FE almanı tavsiye ederim iPhone 13'e göre çok ama çok daha fazla başarılı kamera pil işlemci her şeyde. Zaten ders çalışacaksın ekranı da daha büyük S24FE daha işine yarar.

Yani tam bir bilgim yok ama iPhone videolarına falan baktığımda eski IPhone'larda bile kamera gayet kaliteli ancak anroidde zaman geçtikçe düşüyor ya da bana mı öyle geliyor. İnşallah yanılıyorumdur. Bir de IPhone'u daha akıcı ve rahat buluyorum.

Bir de unutmadan söyleyeyim evde minik bir Apple ekosistemi oluşturmuş olurum eğer iPhone alırsam (iPad 10. nesil var). Avantajlı olmaz mı bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…