Sınav senesinde iPhone 13 mantıklı mı?

İnanın hiç Android alasım yok. Niye bilmiyorum ama yarı yolda bırakıcakmış gibi hissettiriyor.

Sağ olun hocam ama önce babamı ikna etmem lazım. Derslerimi falan etkileyeceğini düşünür büyük ihtimalle.

Yani tam bir bilgim yok ama iPhone videolarına falan baktığımda eski IPhone'larda bile kamera gayet kaliteli ancak anroidde zaman geçtikçe düşüyor ya da bana mı öyle geliyor. İnşallah yanılıyorumdur. Bir de IPhone'u daha akıcı ve rahat buluyorum.

Bir de unutmadan söyleyeyim evde minik bir Apple ekosistemi oluşturmuş olurum eğer iPhone alırsam (iPad 10. nesil var). Avantajlı olmaz mı bu durum?
Olmaz tablet ile ne avantajı olucak hocam. S24FE almazsanız pişman olursunuz hatta bir teknoloji mağazasına gidip 2 sini karşılaştırın sonra zaten s24fe yi alırsınız.

iPhone 13 alınmaz bu bütçeye S24 FE veya Honor 400 Pro zorlayabilirsen iyi olur. Redmi veya giriş segmenlerle karıştırmayın, dediklerimiz üst segment ve 2 yıla kasma donma yapacak türden değil ve iPhone 13'ten kat kat iyi.

iphone alacaksanız plus veya pro max sizi daha rahat ettirebilir ekran büyüklüğü ve batarya açısından

Eğer ki iPhone 13 gibi küçük bir telefon isterseniz S24'te var bu fiyatlara ama ben olsam Honor 400 Pro alırdım. Sana şöyle açıklayayım ben Honor 400 kullanıyorum kuzenimin iPhone 13'üne nazaran daha iyi çekiyor bu bütçelerle S24 FE de güzel olur.

Cevap yazan herkese teşekkür ederim arkadaşlar bugün bir teknoloji mağazasına gidip duruma bakacağım. Bu arada kafamı karıştıran bir konu daha var bugün arkadaşıma danışmıştım onun telefoncu tanıdığı varmış. iPhone 15 256 GB 2. el %90 pil sağlığı 40k dedi ancak bana pek mantıklı gelmiyor daha doğrusu her zaman sıfır sıfırdır diye düşünürüm. Sizce mantıklı mı?

Cevap yazan herkese teşekkür ederim arkadaşlar bugün bir teknoloji mağazasına gidip duruma bakacağım. Bu arada kafamı karıştıran bir konu daha var bugün arkadaşıma danışmıştım onun telefoncu tanıdığı varmış. iPhone 15 256 GB 2. el %90 pil sağlığı 40k dedi ancak bana pek mantıklı gelmiyor daha doğrusu her zaman sıfır sıfırdır diye düşünürüm. Sizce mantıklı mı?
Mantıklı gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı