X Xenonn_n Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #11 Denizzzeeee dedi: 3 ay çalışıp bir tane laptop veya ipad alayim gibi bir düşüncem vardi onu es geceyim o zaman Genişletmek için tıkla... 3 aylık süresinin sınav senesi için önemli olduğunu düşünüyorum.
Denizzzeeee dedi: 3 ay çalışıp bir tane laptop veya ipad alayim gibi bir düşüncem vardi onu es geceyim o zaman Genişletmek için tıkla... 3 aylık süresinin sınav senesi için önemli olduğunu düşünüyorum.
Enes Kalkan Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 381 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #12 Denizzzeeee dedi: 3 ay çalışıp bir tane laptop veya iPad alayim gibi bir düşüncem vardi onu es geceyim o zaman Genişletmek için tıkla... YKS sonrası kocaman bir 3 ayın olacak o zaman yaparsın üniversite hazırlıgını.
Denizzzeeee dedi: 3 ay çalışıp bir tane laptop veya iPad alayim gibi bir düşüncem vardi onu es geceyim o zaman Genişletmek için tıkla... YKS sonrası kocaman bir 3 ayın olacak o zaman yaparsın üniversite hazırlıgını.
aruk Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #13 Kimse altında asgari ücret için ezilmeye değmez kendimde bu hatayı yapmıştım.