Arkadaşlar merhaba bu sene benim sınav senem YKS'ye çalışıyorum. Malum ders çalışmak için hepimizin sessiz bir ortama ihtiyacı var fakat ben bir türlü bu ortamı bulamıyorum. Alt komşum yaşlı bir teyzeydi çöpleri karıştırarak geçimini kağıtlardan sağlardı. Çocukları şu zamana kadar hiç sahip çıkmadı ne bayramda geliyorlardı ne de hal hatır sormak için. Her neyse teyze sene ortasında haziran gibi felç kaldı ve çocukları ne hikmetse sahip çıkası geldi. Muhtemelen devlet bakım parası veriyor diye. Ve 2 kız çocuğu bakıyor teyzeye. Ancak bu kız çocuklarının çocukları benim ders çalıştığım odanın hemen altında olup hayvan gibi ses çıkarıyorlar. Hatta bunları yazarken de aynı hal ve hareketler ile devam ediyorlar.
Anneme ve babama söylüyorum. Babam diyor ki ben konuşamam muhatap olacağım hiçbir erkek yok hepsi kadın kadınlarla mı muhatap olayım diyor. Annem ise gitmekten yana değil ki gerçekten haklı bence. Çünkü bu insanlar daha geçen ay başka bir komşu ile kavga ettiler. Dostlar ne yapmam lazım inanın sinirden kendimi tutamıyorum hele bir de 15 tatilinde çocukları burada olacaktır. Kütüphaneye gideyim diyorum en yakın kütüphane diğer ilçede üstelik bilgisayarda yok. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?