Çözüldü Sınav sonuçlarımı nasıl kontrol edebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zagor dux est

Megapat
Yer
Antalya
Sınavdan çıktıktan sonra edebiyattan 18 tane soru yaptığımı arkadaşıma söyledim eminim yani. Cevaplar açıklanınca da 16 netim var diyordum 2 tane de yanlış vardı. Sonuçlarda 11 doğru 1 yanlış gösteriyor bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Nasıl kontrol edebilirim ben bunu? Ya da nereyi aramam gerek?

Çözüm
ais.osym.gov.tr adresinden hesabına giriş yap. Oraları karıştır. 2018 yılında sınava girdiğimde optiğimi görebiliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bir şekilde soruları da görüyordum. Yani optikteki sırası ile, belki de tek tek.
Şu an göremiyor olabilirsin. Belki birkaç gün içinde sisteme konuluyordur. Sınav 31 Temmuz 2018'de açıklanmıştı. Ben ise ekran görüntüsünü 7 Ağustos 2018'de almışım.

Herkes siteyi zorladığı için giremedim ama bu linkte gerekli açıklama yapıldı muhtemelen. Sınav açıklandıktan 3-4 gün sonrası oluyor.

2018 optiğimden görüntü. Muhtemelen hepsi görünüyordu ama ben cevapların olduğu kısma kırpmışım.

Önümüzdeki saatlerde açılmazsa diye açıldığında kopyaladığım yazı.
ais.osym.gov.tr adresinden hesabına giriş yap. Oraları karıştır. 2018 yılında sınava girdiğimde optiğimi görebiliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bir şekilde soruları da görüyordum. Yani optikteki sırası ile, belki de tek tek.
Şu an göremiyor olabilirsin. Belki birkaç gün içinde sisteme konuluyordur. Sınav 31 Temmuz 2018'de açıklanmıştı. Ben ise ekran görüntüsünü 7 Ağustos 2018'de almışım.

Herkes siteyi zorladığı için giremedim ama bu linkte gerekli açıklama yapıldı muhtemelen. Sınav açıklandıktan 3-4 gün sonrası oluyor.

2018 optiğimden görüntü. Muhtemelen hepsi görünüyordu ama ben cevapların olduğu kısma kırpmışım.

Önümüzdeki saatlerde açılmazsa diye açıldığında kopyaladığım yazı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…