M mertpacinos Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Dostlar şu an maksimum 16-17 nizamı şınav ve 1 dakika içerisinde 34 mekik çekebiliyorum bu sayıları düzenli olarak çalışırsam ne kadar arttırabilirim ve nasıl çalışmam gerek bilgilendirebilir misiniz?
Dostlar şu an maksimum 16-17 nizamı şınav ve 1 dakika içerisinde 34 mekik çekebiliyorum bu sayıları düzenli olarak çalışırsam ne kadar arttırabilirim ve nasıl çalışmam gerek bilgilendirebilir misiniz?
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 9 Haziran 2024 #2 Duzenli olarak 1 yil, haftada en az 3 kez spor salonuna gidersen 50-60 sinava rahat cikarsin. Tabii evde de yapabilirsin eger gidemeyeceksen.
Duzenli olarak 1 yil, haftada en az 3 kez spor salonuna gidersen 50-60 sinava rahat cikarsin. Tabii evde de yapabilirsin eger gidemeyeceksen.
M mertpacinos Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 theorder21 dedi: Duzenli olarak 1 yil, haftada en az 3 kez spor salonuna gidersen 50-60 sinava rahat cikarsin. Tabii evde de yapabilirsin eger gidemeyeceksen. Genişletmek için tıkla... Spor salonuna gidiyorum. Hedefim de zaten 1 yılda şınavı 40 seviyelerine çıkarmak. Yanıtın için teşekkürler.
theorder21 dedi: Duzenli olarak 1 yil, haftada en az 3 kez spor salonuna gidersen 50-60 sinava rahat cikarsin. Tabii evde de yapabilirsin eger gidemeyeceksen. Genişletmek için tıkla... Spor salonuna gidiyorum. Hedefim de zaten 1 yılda şınavı 40 seviyelerine çıkarmak. Yanıtın için teşekkürler.