Arkadaşlar 18 yaşındayım ve kendi kazandığım paranın bir kısmıyla PC alacağım, bilgisayarı satın alacağım adamla anlaştık, bugün 7:30'da buluşacağız. Adamı aramadan önce böyle bir şey yapacağımı aileme bildirmeme rağmen almama saatler kala annem o bilgisayarı alamazsın eve sokamazsın diyor, paranı saçma sapan şeylere harcama deyip duruyor, sürekli baskı uyguluyor. Çocukluğumdan bu yana ailemden PC istememe rağmen kendileri almadılar. Derslerine engel olur kendi paranı kazandığında kendin alırsın diyerek geçiştirdiler, şimdi kendi paramla alıyorum yine engel oluyorlar, YKS'ye girdikten sonra alırsın diyorlar ama ne yapayım çocukluğumdan bu yana oyunları oynayabilecek bir sistemim olmadığı için param varken fırsatım varken almak istiyorum, içimdeki o hevesi gidermek istiyorum ama annem sürekli sorun çıkartıyor ne yapsam bilemedim böyle saçma bir konuda bile ailemle papaz olmak canımı sıkıyor elimde bir laptop var ama gündelik işler için yetiyor oyun oynanmaz yani, sizlere içimi dökmek istedim ve fikirlerinizi bekliyorum. Bu durumda ne yapmalıyım sizce?