Sınava 1 ay kaldı

Sınava 1 ay kaldı, sizde durumlar nasıl? Netleriniz istediğiniz gibi mi?
Herkes çok stresli. İlk aylardaki gibi kimse neseli veya pollyanaci degil artik.

TYT 80-90 civarlarina sabitledim ama AYT bir türlü yükselmiyor 45-50 bandında kaldı durdu. Bakacağız artık hocam hedef 20k Gazi bilgisayar son ana kadar pes etmek yok.

Hem kendimi hazır hissetmiyorum hem de yarın sınav olsa da kurtulsam diyorum çok değişik bir ruh halindeyim.

Bende oyleyim artık mental açıdan kendimi kötü hissediyorum.

TYT 80-90 civarlarina sabitledim ama AYT bir türlü yükselmiyor 45-50 bandında kaldı durdu. Bakacağız artık hocam hedef 20k gazi bilgisayar son ana kadar pes etmek yok.

AYT'yi bas kanka mezuna sakın bırakmamaya çalışın.

55 TYT, 45 AYT yetiyor hedefim için. Şu anlık AYT'de açığım var.

Bolumun ne, yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslında sos1 kısmını halledebilirsin özellikle edebiyat divan tanzimat ve milli edebiyatı güzelce çalıştıysan soru kaçırman çok zor cumhuriyet zaten belli başlı önemli kişilere çalışsan soru kaçırmazsın diye düşünüyorum.
Tarihe gelirsek bence tarih edebiyattan kesinlikle daha zor bir ders konuların bitmediyse eğer ramazan hocadan dinlemeni öneririm konular bittikten sonra her gün kısa ve sağlam tekrarlar sayesinde kesinlikle fullersin.
Coğrafya ise zaten 6 soru var en çok çıkan konulara bak ve harita becerilerin iyiyse sadece harita bilmen bile sana fulleyebilir.
Kısacası tarihe çok önem ver çoğu kişi pek takmıyor.
Matematiğe gelirsek bende sorun yaşıyorum tavsiye veremeyeceğim için özür dilerim ama dediğim gibi sos1 kısmını fule yakın yapman çok zor değil.
(Edebiyattaki paragraf sorularına dikkat et çoğunlukla yanlış yapılan kısımlar onlar oluyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara hukuk istiyordum yakın bile değilim. Çalışıyorum emeğimin karşılığını alamıyourum o biraz moral bozuyor. Çalışmasam dert etmezdimde çalışıpta hayaline ulaşamamak koyuyor. Ama hedef değiştireceğim artık galiba. Son ana kadar çalışmaya devam ederim tabii ama birçok yerden açığım var.

Sınava 1 ay kaldı, sizde durumlar nasıl? Netleriniz istediğiniz gibi mi?
Herkes çok stresli. İlk aylardaki gibi kimse neseli veya pollyanaci degil artik.
Papazı bulduk gibi. Aylar varken hep YKS sayacından bakıyordum daha 190 gün var daha 150 gün var daha 130 gün var hep boşlaya boşlaya 30 gün kaldı. Tabiri caiz ise yumurta dayandı şimdi devamsızlık ve rapor haklarımı kullanarak okula gitmiyorum belli bir yere kadar sırf evde tüm gün çalışabilmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı