Sınava 2 ay kala sayısalda 200 bin sıralama yapılabilir mi?

Öyle yapacak bir sey yok mecbur calisacaz zaten ama nedense bende hiç yetismez diye bir kaygı yok her türlü yetisir saglam da calisacagima inaniyorum ama gerçek şu ki beni AYT mat cok korkutuyor hocam. Fende nedense +25 net yapabilecegimi düsünüyorum ama matta nedense 10 net bile zar zor olacakmis gibi sanki.

Hocam zaten TYT'den de soracaklar fazladan 10 net garanti gibi diyebilirim size bunun üstüne fonksiyon polinom parabol dizi logaritma eşitsizlik gibi konuları da rahat yetiştireceğiniz için 20-25 arasına garanti gelirsiniz diye düşünüyorum üstü de size bağlı analitik trigonometri pko gibi konularla da fule yakın bile yapabilirsiniz.

İnşallah hocam bakalım burayı not ettim sınavdan sonra yazarim sonucu.

Bu arada baya boşlamıştım ben yarın sabahtan başlıcam bakalım kaldıgım yerden ama ilk 12 konuyu unuttum tekrar videolariyla birlikte götürecem AYT'yı bakalım.

AYT'de gelecek TYT konuları da basit olmayacak bence ordan da zorlayabilirler siz de dikkat edin saglam calismak lazım orayı.

Hocam sürekli bölüm denemesiyle yokluyorum kendimi. Umarım emeğin karşılığını görürüz hocam bu sınavda abiyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…