Sınava 6 ay kala YKS kazanılır mı?

berat5201

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 12. sınıfa gidiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim YKS'ye 6 ay gibi bir zaman kaldı ve şuana kadar neredeyse hiç çalışmadım. TYT deneme netlerim 40 civarı. Matematikden 0 net yapıyorum diyebilirim. Matematik için mert hocanın 15 günlük intromat matematik kampına başladım temel atma amaçlı. Meslek hedefim şu anlık yok ama 100 bin sıralama hedefim var. Bu 6 ay düzenli şekilde çalışıp hedefime ulaşabilir miyim sizce?

100 bin hedefin var ama çalışmadın. Bunu hedef olarak değil yapman gereken zorunluluk olarak düşün. Sadece hedef olarak kalmasın, uygulamaya özen göster denemelere gir.

100 bin hedefin var ama çalışmadın. Bunu hedef olarak değil yapman gereken zorunluluk olarak düşün. Sadece hedef olarak kalmasın, uygulamaya özen göster denemelere gir.
Verebileceğiniz başka tavsiyeler var mı? Bir yandan hallederim sınavı kazanırım diye kendime güvenirken diğer yandan ya kazanamazsam diye kaygılanıyorum.

Verebileceğiniz başka tavsiyeler var mı? Bir yandan hallederim sınavı kazanırım diye kendime güvenirken diğer yandan ya kazanamazsam diye kaygılanıyorum.
Kaygı çok normal, hatırlarsan bunu LGS için de yaşadık. Üstelik bu sınava tekrar girebiliyorsun. Bu sene temel atarsın, sonraki sene iyice çalışır 50 bine bile girersin rahatça.

Kaygı çok normal, hatırlarsan bunu LGS için de yaşadık. Üstelik bu sınava tekrar girebiliyorsun. Bu sene temel atarsın, sonraki sene iyice çalışır 50 bine bile girersin rahatça.
Mezuna kalmakta hiç istemiyorum bu sene bitsede kurtulsam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…