Sınava 7 ay kalmışken AYT matematik mi TYT matematik mi çalışılmalı?

egexdxd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 12.sınıfım. Size tüm içtenliğimle söylebilirim ki 11.sınıf yaz tatilinin ilk gününde çalışmaya başladım ve şu anki matematik netlerim 5, 6 aralığında. Özel hocam bile var ama yapamıyorum. Ya bende sorun ya da çalışma şeklimde. Problemlerden hayatım boyunca hep korktum belki ondan dolayıdır çünkü her sorudan korkuyorum. Size tek bir şey sormak istiyorum:
AYT matematik bana daha kolay geliyor, gerçekten. Şu saatten sonra sizce AYT mi çözmeliyim? TYT netlerim en fazla 58 oldu. Fen zaten boş matematikte 12 net yapmıştım. Feni toparlarım kendime o konuda güveniyorum. Hani bana çalışmayan gözüyle bakmayın çünkü gerçekten emek de gösteriyorum, bilgisayarımı bıraktım, düzenli çalışmaya başladım. Sosyal medyayı azalttım ama matematik netim yükselemedi. Sizden tek bir öneri istiyorum. YKS'ye kalan yaklaşık 7 ay süresince AYT yoğunlaşmalı mıyım? Şu ana kadar baştan yaş problemlerine kadar ilerledim (ki sadece özel hocamın öğrettiği konular, kendim baştan hiçbir konuya bakmadım. (tekrar yaptım tabii ki zamanında)) Türkçem fena değil bence, 30 net yapıyorum. Feni toparlarsam 50 neti bulurum lakin ben eşit ağırlığım. Bazı sitelerde hesap yaptım ve kendime güvendiğim AYT sözel kısımlarda gayet güzel yaparım. Onun dışı eğer matematikten 15 net yaparsam istediğim yeri kazanırım gibi görünüyor. En azından istediğim sıralama. Sizce TYT de matematiği artık salınır mı? Biraz uzun oldu ama affedin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı