Sınava çalışırken boş zamanlarda neler yapılmalı?

xacta

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu sene üniversite sınavına gireceğim ve hedefim MSÜ KHO'ya da MYO ve planlarıma göre okul ve kütüphaneden sonra eve gece 7-8 gibi varıyorum (kütüphanede çalışma süresi 5-6 saat). Bundan sonraki zamanımda evde oyun oynasam sıkıntı olur mu 1-2 saat civarında? Bazı aralar kitap okuma yapmayı düşünüyorum.

Oyun oynamak sıkıntı yaratmaz. İhtiyaçlarını karşıla dinlen. Evde iken.

Çok fazla oynama ve dersten kalkar kalkmaz oynama ama biraz oyun kafanı dağıtır kitap oku mutlaka yanına makale okumanı da öneririm hem paragrafta anlamanı geliştiriri hem de sorular genelde makalelerden alıntı olduğu için bir alışkanlık oluşur yardımcı olur.

Hocam, öneri için sağ olun. Zaten kalktığım gibi oynama şansım yok, eve gideceğim, yemek yiyeceğim derken saat 8-9’u bulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, öneri için sağ olun. Zaten kalktığım gibi oynama şansım yok, eve gideceğim, yemek yiyeceğim derken saat 8-9’u bulur.
Başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun.

Sitcom bölümü izleyebilirsin 20 Dakika oluyor her bölüm veya bir anime.

Kitap okumak istersen Sabahattin Ali'nin ince kitapları var. İyi gider.

Hocam kitaplar için alışkanlığım var zaten. Panzer ası kitabını okudum bitirdim, o andan itibaren kitap okumayı sevdiğimi anladım. O tarz kitaplar biliyorsanız önerinizi alabilirim ya da derste yardımcı olacak romanlar da olabilir.

Yüksek Şatodaki Adam güzel tarihi bir kitaptır George Orwell gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…