Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #21 Ege Altunay dedi: Hocam ders çalışırken oyunun olup olmaması kişiye göre değişir bence. Ders çalışmaya başlama zamanı da keza öyle. Yeterli süre ders çalıştıktan sonra problem olacağını düşünmüyorum. Hafta sonları çoğunlukla oyun oynayarak 0.35 yaptım. Genişletmek için tıkla... Başta dediğiniz gibi olsa da sonlara doğru buna uymak çok zorlaşıyor.
Ege Altunay dedi: Hocam ders çalışırken oyunun olup olmaması kişiye göre değişir bence. Ders çalışmaya başlama zamanı da keza öyle. Yeterli süre ders çalıştıktan sonra problem olacağını düşünmüyorum. Hafta sonları çoğunlukla oyun oynayarak 0.35 yaptım. Genişletmek için tıkla... Başta dediğiniz gibi olsa da sonlara doğru buna uymak çok zorlaşıyor.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #22 Zinederon dedi: Başta dediğiniz gibi olsa da sonlara doğru buna uymak çok zorlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kişiye bağlı olarak değişir. Bana sıkıntı olmadı.
Zinederon dedi: Başta dediğiniz gibi olsa da sonlara doğru buna uymak çok zorlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kişiye bağlı olarak değişir. Bana sıkıntı olmadı.