PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 662 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #11 İdare notları karneler basılana kadar düzeltebiliyor.Görüşürsen sıkıntı olmaz.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.488 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #12 E-Okul kapatılmaz. Hocaların not girişi için süreleri vardır. O kadar. O da işlerini düzgün yapsınlar diye var. Mudurde yoksa ilçe milli eğitim müdüründe o notu değiştirme yetkisi vardır. Dert etme.
E-Okul kapatılmaz. Hocaların not girişi için süreleri vardır. O kadar. O da işlerini düzgün yapsınlar diye var. Mudurde yoksa ilçe milli eğitim müdüründe o notu değiştirme yetkisi vardır. Dert etme.
5 591473 Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 709 Çözümler 2 18 Ocak 2023 #13 PowerfulMan dedi: İdare notları karneler basılana kadar düzeltebiliyor.Görüşürsen sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: E-Okul kapatılmaz. Hocaların not girişi için süreleri vardır. O kadar. O da işlerini düzgün yapsınlar diye var. Mudurde yoksa ilçe milli eğitim müdüründe o notu değiştirme yetkisi vardır. Dert etme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İçim rahatladı en azından. Yarın erkenden gidersem okula sorunu çözerim değil mi? Geç olmaz yani 9-10 gibi.
PowerfulMan dedi: İdare notları karneler basılana kadar düzeltebiliyor.Görüşürsen sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: E-Okul kapatılmaz. Hocaların not girişi için süreleri vardır. O kadar. O da işlerini düzgün yapsınlar diye var. Mudurde yoksa ilçe milli eğitim müdüründe o notu değiştirme yetkisi vardır. Dert etme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İçim rahatladı en azından. Yarın erkenden gidersem okula sorunu çözerim değil mi? Geç olmaz yani 9-10 gibi.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.488 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #14 Geç olmaz. Sen o tarihte okulda olduğunu kanitlayabileceginden emin ol yeter.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Ocak 2023 #15 CİMER'i boş ver direkt FBI'a şikayet et onlar daha hızlı dönüş yapar. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
5 591473 Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 709 Çözümler 2 18 Ocak 2023 #16 Vavien. dedi: Geç olmaz. Sen o tarihte okulda olduğunu kanitlayabileceginden emin ol yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam sınıf defterine bakarlar. Sınav günü sınııfta olduğumun kanıtı var orada. Ya da kamera kayıtlarına bakarlar.
Vavien. dedi: Geç olmaz. Sen o tarihte okulda olduğunu kanitlayabileceginden emin ol yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam sınıf defterine bakarlar. Sınav günü sınııfta olduğumun kanıtı var orada. Ya da kamera kayıtlarına bakarlar.