Sınava girecek herkese başarılar

Sizler yeni mi sınavlara girmeye başladınız? Bizim okul sınavları erkenden yapmaya başladı. Yarın sonuncu sınavları olduktan sonra ilk sınavlarımız tamamiyle bitmiş olacak. 2. sınavları ne zaman olucağız bende bilmiyorum.

Bizim sınıfta hoca bize dokunuyor, maske çıkarıyorlar herkese birbiriyle kavga ediyor aynı evdelermiş gibi yan yanalar eğleniyorlar,oyun oynuyorlar kimse bir şey demiyor. Nerede o sosyal mesafe ben mi göremiyorum? teşekkür ederim, herkesin güzel bir not alması dileyiğle.

Hocam 8.sınıflar için sınavlar yeni başladı, 12.sınıflar içinde öyle diye biliyorum vaka sayısı düşük olan illerde bu hafta diğer illerde haftaya yapılacak.

Hocam 8.sınıflar için sınavlar yeni başladı, 12.sınıflar içinde öyle diye biliyorum vaka sayısı düşük olan illerde bu hafta diğer illerde haftaya yapılacak.

Bende 8. sınıfa gidiyorum. Bizim okul Mart'ta açıldıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra yapmaya başladı. Yarın son sınavlarımızı olup 1. sınavları tamamlamış olucağız.

Bende 8. sınıfa gidiyorum. Bizim okul Mart'ta açıldıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra yapmaya başladı. Yarın son sınavlarımızı olup 1. sınavları tamamlamış olucağız.

Hocam nerede oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…